21:a Augusti...

tänkta jag bara förvarna er, jag är igång igen! Nu när jag har tagit mina sista steg i frysen för denna sommaren så skall jag istället njuta av några få dagars ledigt innan skolan drar igång och mörkret faller över vår vackra del av Sverige. Hoppas julen går fort så man får slita igen på skidsäsongen, massor med snö önskas, så nu vet du det John pohlman...

Annars har jag så mycket att berätta, men jag vet inte om jag orkar att kavla ut en fet historia på bloggen, den får tas live istället. Men ni skall veta att jag har haft skoj på jobbet, veckorna med Axel i frysen var magiska, mycket skojiga scenario, galna upptåg och nakenhet!

Nu skall jag dock tack brosan och Martina för deras visit, och även om jag hade huset i stan och de bodde nere i Yngsjö så blev det många önskvärde och njutfulla kvällar, något som jag uppskattade mer än allt! Komma från jobbet ställa bilen och springa ner i havet var helt fucking great, tack Brosan!

Män i frys = Good times...



Annars så får jag väl helt enkelt ta och tacka sommaren för att den har gjort sitt, synd att man har spenderat den ensam, men man kan inte få allt, för den som väntar på något gott...Annars måste jag ju också tacka Per Jönsson som hjälpte mig till min SM-satsning, tack coach, nu tar vi nya tag mot fitnessfive nästa år, Tack som fan, du har varit oumbärlig på många plan, vet det...

Med denna lilla förklaring av sommaren, en väldigt simpel och lugn sådan, så tar jag nu på mig löparskorna, går ner till stranden och tackar alla mina vänner för tiden juni/juli/augusti...!