Att måla om en Enzo, då...

har det gått långt. Och det har även denna dagen gjort, gått långsamt. Har inte gjort mycket nytta idag. Det är ju så dåligt väder, så det blev lite matte, snart klar med den dessutom. Sen har jag ätit en glass på kontoret, tittat på Superbad, filmen, samtidigt som jag åt glass! Men nu börjar det bli helg, var nyss och åt med pappa på Bar-B-Q, då mamma kommer med Stockholmståget kl 9, så jag måste köra snart!

Njut istället så länge av att ägaren till enzon i Monaco, men reg.nr. ENZOF, har målat om den, från Nero Daytona, till den underbart vackra färgen Bianco Avus, Pearlwhite! NJUT säger jag.

Även stort grattis till Kim och Sandra, som igår, torsdag den 27:e, fick en liten Alice levererad!!! GRATTIS!!!


Tar nog priset, helt klart!

Det måste vara så, jag har så tråkigt. Sitter bara på kontoret hela tiden, och här finns inget, nada, xero att göra. Verkligen sådär dött som det bara kan vara! Jag vet inte vad jag ska göra, har suttit på wahlqvists i fyra dagar nu, och kommer inte på något att göra! Men så är väl livet, långtråkigt och meningslöst, och till råge på allt, så är det höst. Jag får väl ta och köra till Helsingborg imorgon istället. så har jag något att göra iallfall!

Var nere i Malmö igår, mest för att få testa nya Canon 40D. Vilken kamera, nu blir det svårt att hålla i tyglarna, och inte köpa ett nytt hus! 11500kr skulle dom ha, inte så farligt, då det var en sån sjukt grym kamera! Vi får se sa polisen!


Oj, vilket besök!

Man kan ju säga att jag är en nörd, speciellt när det gäller små röda bilar. Häromdagen så la jag upp en annons på blocket, om att sälja mina Burago Ferrarimodeller, varpå jag i lördags fick ett samtal från en herre i Malmö. Efter att vi pratat ett tag, så kom vi fram till at han skulle köra upp hit och hämta dom, inte mer med det. Sen sa han att ja, jag har ju en sån, fast i skala 1:1...Han körde hit i sin Ferrari, för att hämta 8mindre såna! Vilken pärla, en -94års 348GTS, vilket gör den nästintill unik i Sverige, varpå kjag tror där finns en gul till. Just 348GTB/GTS tillverkades endast i 1500st, åren 93-94, och det var inte många som inte gick till USA.

Men nu har ju veckan, och verkligheten börjat igen, och jag är trött, mår inte brao ch längtar efter något att göra. Ska nog köra till Malmö imorgon, ta det lite lugnt, shoppa och så. Sen vill jag köra till Stockholm på torsdag, men det får vi se då! Njut istället av Dessa bilderna, med mitt hus i bakgrunden, det röda!


Och vilken mässa?

Matmässan, just det, som just nu hålls på Yllan på söder. Mycket underhållande, då man har sitt kontor i just den byggnaden. Det var bara att ta hissen ner, och gå in igenom utgången, mycket bra! Vi fick dock biljetter av Peje, som dom använt, mycket snällt! Hur som helst fick Staffan för sig att han skulle handla en massa, så det började med en massa kaffebröd, och gick vidare ett steg, köpte en ananas...för 10kr. Sen gick vi bort till Skånemejeriers stånd, där han skulle köpa en mugg chokladmjöl, slutade med att han köpte tre (3) liter! Här följer lite bilder från det!



För övrigt så är jag glad för första gången på mycket länge, även fast jag har ont i min ena visdomstand. Dock så hoppas jag denna kvällen går vägen!

Idag så är den över för i år!

Frankfurt salongen 2007 alltså, ett helt år tills nästa salong faktiskt. Många har varit där i år, jag ville dit, hittade dock inget bra sätt att ta mig dit. Men premiären av C63 AMG, Techart GT, 997 GT2 och inte minst AstonMartin DBS, som det förövrigt blev 24månaders väntetid på direkt! 

Annars så regnade det igår, och jag mådde kiss måste jag säga. Var blöt och jävlig när jag kom hem från kaspers, varpå jag och Staffan begav oss mot MAX, och Staffan tog en glass, och hängde sin tvätt! Nu ska jag äta lite, spela lite och njuta av livet...eller inte! Njut av bilderna från salongen 2007 istället!


Vi kan kalla den CLR600...

Vilken vecka detta har varit, troligen den mest onödiga, eller kanske inte, på flera århundraden! Jag har inte gjort mycket förutom att vara på mattelektion och varit onödig. Fast man ska väl vara glad att man inte svälter eller befinner sig underst i en lavin etc. Jag vet inte vad jag ska skriva, kan bara tacka federal reserve som sänkte styrräntan med 50punkter, vilket fick börserna runt jorden att spy pengar! Nu ska jag glo på en replay i Starcraft från dagens spel, sjukt bra match!

 

Ännu en veckobörjan!

Och som vanligt var den helt och hållet händelselöst, nästan iallfall. Var på staden och fikade med Jocke och Kleffe, varpå vi diskuterade vad vi skulle köpa till Kim oc Sandra, osm båda fyller år idag, plus att dom idag skulle fått smått (dagen är inte än slut!). Det blev ett stort och bra presentkort på Polarn&Pyret. Sen gled vi hem till Kleffe, där det blev soffliggande, och Henke tittade förbi, varpå han också förpassades till soffan. Så nu blir det kväll, troligen först lite matte, sen lite Kaspers...



Ännu en meningslös dag på många sätt...

är det att leva mitt liv, helt totalt meningslöst, och ändå fortsätter jag. Fick dra in till staden till fots, då min cykel stog på kontoret, sen tog jag en långkaffe med Henke, Frida och Mathilda. Mycket trevligt och underhållade, Henke åt en baguette och en tjillevipp, gissa om han var mätt och belåten. 'Sen på vägen ner hit igen så svängde jag inom järnvägsmuseet, skulle se om man kunde få några bra bilder nu när dom idag har öppet hus. Bara en massa skrikiga barnfamiljer och nördar, så jag stack nästan direkt, men här är avkomman iallafall!



Var ju tvungen att fota något, plus att Henke S inatt fick punktering! muhaha!

Det gick ju åt skogen, typ...

För mig och Staffan iallafall. Vi körde uppåt mot Breanäs, och vidare in mot skogen, där vi så en skylt med texten "Örenäs kulturreservat". Vi var ju tvungna att kolla. Det visade sig vara ett par gamla skruttna hus, så vi gav oss ut i terrängen. Det gick väl sisådär, var grymt halt, och det var rätt svårframkomligt. Men jag fick lära mig av Staffan hur man tar och processar RAW bilder, mycket underhållade! Här kommer ett litet axplock från dagen!



Sen Staffan i skogen, självklart. "sjukt gay av mig att stå och titta på får" slutcitat Staffan...




Sen idag så blev det en lustig dag, gick upp lite sent, och därefter satte jag mig vid matteboken. Efter en tids räknande ringer Henke, säger att han nu är i staden, ska vi fika? Så jag ger mig efter en dusch innåt, och där möter jag honom och Jocke på Wahlqvists. Carro anslöt efter en viss tid! Dock inga bilder därifrån, men här är två...


Dagen i bilder såkallat...

Var en rätt lugn dag, shoppade lite bildelar med Johan, och senare drack jag och Staffan en kopp java på zekes. Även Henrik anslöt, och itog sig direkt rollen som tänkaren! Har faktiskt varit rätt så bra väder idag, till råge på att det är höst. Hade shorts idag också, bara för att hålla sommar-spiriten uppe. Tycker jag är lite trevligt faktiskt! Här följer dagen i bilder, och tänk på att idag är det 9/11, dagen då amerika förådde sina egna, genom konspiration! Plus att en enormt duktig politiker gick bort! Hedra Anna Lindh säger jag med höjd röst!



Var även tvungen att fota en E92 325Ci som stog vid residenset!


Händelselöst och regn, fin combo!

Var ju skitväder när jag gick upp, så jag struntade i Friskis idag, ska dit imorgon istället. Men jag satte mig istället och gjorde matte, så jag får lite gjort där också, kanske tio sidor totalt, men jag har kommit mer än halvvägs på kursen efter bara tre veckor, det ni! Sen fick jag köra ner till Hörby och hämta ett par skivor till min kära moder, för hon hade möte. Sjukt mycket poliser ute, tur att lastbilar finns!

Var tvungen, Brabus Bullit! V12, 6,3liter och 730hk, måste bli lite väl kanske...


Sen ett foto från Staffansblogg, visar lite Parkour-skills of mine!

Vilken helg, och vilken ånger!

Felet är att jag lovar min mor och far att jag ska komma hem i någerlunda vettig tid, kanske elva-tolv, istället stapplar jag in vid två-halvfyra istället, sjukt dålig sitl. Men jag kan ju inte hålla mig från att gå till Banken, eller Kaspers innan dess förövrigt! Men annars så måste jag ju sova, vilken itne skulle skada, det märker jag vissa mornar när man går upp, usch!

Sen idag var det ill att ge sig iväg vid 08.50, då jag, Tomas och Henke skulle till Immeln och fiska. Jag blev istället hedersvärd kapten på skutan, och puttrade runt och sov medans Tomas och Henke tog på varand...fiskade. Sjukt mycket blåste det när vi körde ut, motsjö och vinden piskandes i ansiktet när an nyss vaknat, inte roligt, men gött vad jag älskar sjön!  

Sen i eftermiddags, så körde jag och Staffan till ett nerlagt stenbrott, också det vid immeln, och fottade. Mycket underhållande, och mycket farligt, då man helt plötsligt föll igenom skiten, och fastnade typ! Här kommer iallafall lite bilder, och Staffan lägger upp mer sen!
http://stellansfiesta.blogg.se


Först lite allmänt:


Sen lite S/V:


Och till sist, och absolut mest GAY! Staffan! Självklart kissandes också...

Konsten om att känna sig helt värdelös, utan något gjort...

Det har kommit att bli min specialitet, mitt essä. Men nu vill jag ju ändra på detta, bli en bättre människa, ut och utförska, vidga vyer och dylikt, frågan är bara hur. Felet idag är, och det är ju lördag, så det bli mycket att läsa, att många av mina vänner, bekanta, har jobb och flickvän, kanske tillochmed lägenhet. Vad har jag, jag har inget, förutom världens bästa föräldrar och en enastående bror. Det kanske är ad många andra vill ha, men man vill alltid ha det som man inte kan få. Och just nu så har jag två mål i livet, gå ut som civilingenjör i teknisk biologi, och äga en Porsche 996 GT2, Efter dessa två målen ska jag inte bry mig längre, dör jag så dör jag, jag vill inte bry mig, för det gör jag inte idag. Jag är pest, lätt uttryckt, och detta är ändå ingen blogg om nån nedstämd 15åring som ska ta livet av sig, bara för att dennes partner inte orkar med vederbörande längre, jag är ju f*n nästan vuxen, jag måste ju ta mig i kragen, och skriva kan ju hjälpa, men att vara aktiv, göra något vettigt, kan ju förändra hela min tillvaro.

Nu undrar jag därför, vad jag som människa egentligen behöver göra, för att må bättre? Jag mår piss, hela tiden, sånt är livet, men varför? Jag har en hobby som jag älskar, gör vad är bättre än att höra en 599GTB dra fullgas längs Unter den Linden i Berlin, inte mycket! Jag hade nog kunnat ägna mitt liv åt att titta på bilar, bara se dom som konstverk, och vara nöjd. Nej, jag får allt ta och göra något, för som min mor sa till mig när jag var lite nere i Berlin, "Man lever bara en gång, och bara en person kan få saker att hända, du själv!"

Titta förövrigt in i min värld, halva mitt rum!


Måste köpa vitaminer!

Har varit lite nere och allmänt seg dessa dagarna, därför den lilla aktivitet här. Ska dock ner till apoteket och köpa dom sen! Får ta såna med allt i, järn och hela fadderullan. Sen ikväll blir det väl till banken, glida lite, titta på flickorna som är söta och vill ha snygga killar. Men tiitta funkar ju!

Var med Staffan på max igår, åt lite Marianne-blizzer, hälften-hälften ungefär, sjukt gott, sen var vi ju tvunga att fotta, dock hade Staffan lämnat sin kamera hemma, så han fick låna min!



Mycket på gång, lite som händer.

Hade mattelektion imorse, gick faktiskt mycket bra, man blir ju dock fundersam, när folk inte fattar dom mest vitala delarna av matten, men vad ska man göra. Sålde förövrigt ABB igår, till vinst, ska nog dock köpa tillbaks dom i slutet av veckan, ser ju ut att gå neråt tills fredag.

Sen igår, så efter det att Staffan slutat jobba, och jag cyklat in till kontoret, så begav vi oss ut på en snabbrunda till Fjälkingebacke. Mycket tillfredställande, då vi kom i tid till solnedgången, som dock befann sig bak ett par träd.


Och Staffan såklart! Han har förmågan att alltid behöva kissa när jag har kameran i högsta hugg!


Sen efter backen, så begav vi oss in mot Kaspers, för att umgås med andra folk, Tomas och Staffan tog varsinn bit mat, och vi hade det allmänt trevligt.


Sen så visade Audi sin nya RS6 Avant idag, verkligen fet, kan ju inte vara annat med 580hk och 0-200 på 14,9sek. Bestyckad med 420mm stora skivor fram, 17tum stora!!!

Utflycktstajm!

Blev en hektisk morgon, skulle ringa och väcka Staffan vid nio, ringde väl vid tjugo i tio, och han blev lite sned, men det gick för sig.Efter det bar det av mot staden för min del, och väntande på Staffan uppe på kontoret, han ju inte ens kolla igenom internet förrän han befann sig här vid yllan. Sagt och gjort, så begav vi oss av mot degeberga, vidare mot Ystad. På vägen stannade vi vid Hallemölla, och tog en favorit i repris, denna gången med fullt batteri i 400D:n. Jag vill verkligen ha en bättre kamera, en macro-glugg och ett stativ nu, så sugen är jag. Får glo lite på blocket, kolla lite priser etc.



Efter det begav vi oss mot Ystad, där Staffan ville in på deras Max-place i just den staden. Sagt och gjort, så tog han en burgare och jag unnade mig en marianneglass. Sen satt vi där inne, och glodde lite, Tittade på flickor och njöt av tillfället! Ut på staden och fota lite, bilder på staden finns på http://stellansfiesta.blogg.se.

Får väl lägga upp lite pics på Staffan in action, a true Photographer! Den sista blev så cool!



Får väl vara egoist och blogga mig själv också!



Sen när vi kom hem, begav sig Staffan hemmåt, för att steka lite fisk med frugan, och jag gick till Zekes, där Kleffe och Jocke befann sig, sen gick vi till tåget, väntade på Frida. Sen begav jag mig mot hemmet, där jag vid ridhuset ser Emma johnsson, sjukt söt flicka som jag ser ute ibland, glad överaskning...