Sitter hos Staffan och hans dator!

fick det bli denna fredagskväll, som förövrigt känns väldigt lugn och sansad. Riktigt gött ska det dock bli att få vila ut och slippa gå upp klockan halv sex!

Väldigt mycket och tidvis mycket lite har det hänt på jobet idag, låter kanske lite konstigt, men så har det faktiskt varit. Känns som att jag har gått ut mycket idag, fint med frisk luft! Ibland måste man få ta sig friheter, så är det bara. Tänkte även att jag imorgon ska ut dit och tväta bilen, men först blir det (förhoppningsvis) fika på wahlqvists. Hoppas, hoppas, jag måste verkligen ta mig i kragen, annars kommer jag med 99% säkerhet ångra mig för resten av livet...

Fann mig nyss sittandes och titta på dunham igen, kan inte få nog av honom. Han är så jsukt rolig! Men i övrigt ikväll så blir det nog utgång, Staffan han verkar sukt igång, stryker för fulla muggar bakom mig. Kanske blir banken, kanske Staffan vill kolla på småtöser, så därför kanske Frimus! Nej, nu ska jag fortsätta njuta av denna kvällen!

Brabus SLR Roadster...

Jeff dunham, mycket, mycket rolig människa...

Han är en riktigt grym buktalare, man kan sitta och glo på honom om och om igen, helt sinnesjukt rolig! Do you really have one of those vehicles, its a freaking lunchbox!". Achmed om Toyota Priusen! Bara sök på youtube, funkar skitbra!

Vilekn röra det för övrigt har varit idag, men sen är det ju snart den 1:a december också, och folk är lika sena som alltid! Men jag kan ju alltid leva vidare på att det imorgon är fredag och då är det fradag...hela dagen, jippie! Kanska att börsen får lite uppsving, så man kan få se lite action. Kanske blir lite action på kvällen också, kans ju alltid leva vidare på det hoppet, eller hur!

Nej, nu ska jag återgå till Mr. Dunham!

Till Tobbe...

Halva veckan än en gång, mycket lustigt!

Jag greppar just nu inte hur fort tiden går. På något mystiskt vis så går det från att vara en trött måndagsmorgon till att var onsdag middag på ingen tid alls. Inte för att jag klagar eller så, men det går så fort. Det är ju snart jul för böveln, inte klokt!!! Det ska dock bli lite mysigt med julmarknad, lite lysen och sånt!

Men nu så är det ju jobbet som gäller, eller kanska avsaknaden av jobb,typ. Har varit rätt lugnt här idag, kanske är kylan som gör at6t folk inte är så aktiva, fruset fast i den hysteriska julklappshandeln! Förstår verkligen inte hur folk tänker längre, julklappar som kostar hur mycket som helst, och en räcker inte, heslt 35st var...

Återgår nu till att glo på pågående börstranasktioner, ser om det i denna pågående konjunkturskiftning finns några cash att tjäna!

Cute in Giallo Modena...?

***häxa får man inte säga på staden!!!

Och nu fick jag censurera det här, ett sånt fult ord det är helt enkelt. Imorse när jag anlände till jobbet (06.36) så stog förövrigt redan philip där, stackaren satt och frös i bilen, det var ju trots allt rätt så rått ute imorse. Man märker när det blir kallare, så möter man färre och färre cyklister, kanske beror på att dom har förnuft och vett att inte cykla i full snöstorm! Men roligt, det är det!

Annars blev det en helt lugn kväll, en liten fika/mat med jocke blev det, tog en glass och han åt mat, sen skulle han vidare till Kasper och spela CS. Så nu befinner jag mig för 18659gången på kontoret, ska nu ladda ner nya TopGear, Simpsons och Family guy, för att avnjuta i sängen imorgon! Man måste ju ha något att se fram emot, annars kan man inte längte....typ! Var dock bara meningen att jag skulle in här och lägga lite rader, sen snart så blir det ju Boston TeaPraty också, det glömda jag nästan...


En dag av regn nästan avklarad!

Vilket unket väder det har varit hela denna dagen. Egentligen började det redan igår, men det var väl vid fem i tolv eller dylikt så. Blev en tur till Banken med Hägg och Henke, med en kort förfest hemma hos Henke inefattandes tre killar som satt i en soffa och glodde på youtube. Däribland blev det låtar som Scooter - Nessaja och Cher - walking in Memphis, mycket underhållade! Var tyvärr mycket lustigt folk ute, bönde som fick pengar i fredags. Alltså var det precis som i fredags, men mycket mer folk. Och Henke hittade sig en liten (snart) polisbrud............

Idag har det ju varit "skyltsöndag" i staden, en ursäkt för att ha öppet alla söndagar från den sista i november till jul, då det kommer vara fyra söndagar med "julmarknad" i hela staden. Kan tyckas vara trevligt, men det värsta var att folk var som gråkatter i staden redan idag, bara för att handla upp sina pengar! Vi tog dock det lugnt, med en mastig fika på wahlqvists, dår jag i ren desperation var tvungan att köpa en pepparkaka för 37!!! Den var ju formad som en skitstor gris, och den var god, men kom igen!!!

Nu ska jag och Tobbe snart och handla, men innan dess hoppas jag att 'Staffan han slår en pling så man vet var han ligger till!

Fugly to the extreme, Lamborghini LP640 Reventon, app. $1million!!!

En hunungslungad linjedomare...

Kan man ju få till ibland, om man säger så! Nu över till dagens nyheter, eller gårdagens med kanske. Blev en snabb och lugn runda till Banken med Henke igår, skönt var där, inte mycket att titta på förutom hon den söta tjejen från Allfoto-butiken. Sjukligt söt är hon, lite som en ängel, med långt blont hår och tandställning........


Nu över till dagens nyheter, Blev en sen morgon, mycket tillfredställande. Efter duschen och frukosten var jag redo att möta världen, efter att ha suttit med mina två nu tal-lösa föräldrar, förkylda som attan båda två, så bar det v mot staden! Eftersom Tobbe ringt tidigare på dagen, och impulsförskaffat en (för Sverige) unik Trek custum-cruiser, så bikade han också till staden, mycket trevligt! Wahlqvists var målet, och efter en stund anslöt även Henke på en kaffe, en välförtjänt sådan. En gångrunda på staden blev det med, titta på allt folket som nu går runt i svarta jackor, och titta på altt julpyntet i staden såhär bra till skyltsöndagen imorgon!

Tobbes nya bike finns nu på
Fjabben.blogg.se

Ikväll blir det en runda till Banken, men först ner till Henke i åhus och slappa lite förfest...typ. Får väl se om you-know-who är där!!!

City etc.

The helg is on antågande...

Eller nu kan jag ju nästan säga att det är helg, för man behöver inte gå upp alldeles för tidigt imorgon. Mycket tillfredställande kan jag meddela, då jag både torsdag och fredag har varit väl digt sliten, troligen då min far är sjuk och man känner av hans förkylning lite. Men jag hoppas han blir lte bättre snart, innerligt trött på hans eviga hostande.

Hur som det går, så är det imorgon en ny dag, och just nu så sitter jag här och lyssnar på Dj Tiesto´s album Elements of life, rekommenderar helt klart denna skiva! Kan sitta och lyssna på den utan att behöva göra ett dugg, bara suga upp alla ljuden, och njuta! På tal om att njuta så hoppas jag verkligen det blir en stadig lördagsfika imorgon, då jag inte kunde infinna mig på whalqvists förra lördagen, pga. Stockholms-turen! Kan ju också säga att det, som jag har fått för mig, är skyltsöndag i övermorgon. Kan vara rätt mysigt att bara strosa omkring i stadfen, ta en kopp java och titta på folk som en gån om året åker in hit för att spendera hela november lönen på att handla onödiga och dyra klappar till sina ungar!!!

Nej, nu får det va så, ska fortsätta njuta av musiken, och senare kanske njuta av lite Simpsons!


Gemballa frenzy!!!


Usch så kyligt det är!

Sitter nu äntligen igen på kontoret, var ett par dagar sen jag var här sist, känns faktiskt! Hittade också lite kanelbullar i frysen, snabbtinade två och krängde, mycket underhållande och mättande! Har suttit och kollat lite på nya Simspons och mythbusters, snart blir det till att sticka hem, springa, sen glo på nyaste TopGear. Höjdpunkten kan man väl säga. Sålde förövrigt Skanska B idag, blir nog till att handla tillbaka dom när nu börsen går ner lite, får se nu när det är BlackFriday i USA.  Det är ju även väldigt skönt, att vakna imorgon och inse att det faktiskt är fredag, plus att det för många är löning, kanske blir en liten tripp till staden, vill nog till Banken, jo, det vill jag...

Nu ska jag helt enkelt resa mig upp ur denna stolen, helt sonika gå ut och larma på, sen beger jag mig cyklandes hemmåt. Så får det bli, och det ska nu ske, Kanske skriver en liten rad imorgon!

Diablo 6.0 SE


Red devil on the grid, kanske det...

Än en gång så skriver jag här, nu har nästan halva veckan gått, det är ju onsdag idag, skönt på många sätt! Full rulle har det ju varit idag igen, dock så har jag själv haft det ltie lugnare, dock så går ju börsen neråt, men det kan inte hjälpas, den amerikanska ekonomin kommer ju snart kollapsa helt så. Vilken skit dom har satt sig i, ekonomibubblan kommer snart spricka, och amerikanarna kommer bli ännu fattigare! Funderar nu starkt på att investera i guld i stället, säkert kort...kanske!

Annars har det varit lugna gatan, lite fika med Sandra och Tobbe igår, BK reunited kan man säga. Tog mig en liten glass där inne, men det blev ändå till att springa senare så. Nu får jag väl återgå till arbetet, även om jag kommer sitta kvar vid datron, det är ju snart lunch, vilket innebär en tripp till affären, får handla lite frukt, ska bli så gott så!

Is it a plane, a bird...no, just an F40...


Nya veckan, och första dagen mot slutet!

Sitter nu här och sitter. Har nyss varit ute hos Staffan på max, där Tobbe tog sig en måltid, och sen blev det snacke-stund. Mycket slappt, men så mycket man hinner avhandla. Nu får det bli att sticka hem, sova en liten stund tills nästa dag börjar, ny dag, nytt stressande.

Nu var det ju dock så att jag och Staffan var ju i Stockholm i helgen, så här kommer några bilder före och under resans gång, plus lite bonusar från staden Kristianstad!




Även under fotomässan på The Factory så var det full rulle, dock var det inte så lätt att ta några foton där, då det var helt belamrat med människor, helt sanslöst...



Sen blev det ju så klart lite bilar också, man är ju sån nörd...





Mer finns på Stellansfiesta.blogg.se



Äntligen hemma, eller?

Nej, kan itne säga det, för när jag kommer hem blir jag ensam igen. Saknar faktiskt redan Stockholm, har en viss lustig dragning till den staden, mycket lustig! Trist att komma hem till samma gamla stad, och veta att man inte har något annat att göra än att sitta här, trist! Dessutom har hon itne svarat, ännu värre...

Men det var kul i Stockholm, och snart ska jag hem och sova, blir lätt trött av att köra 120mil på två dagar, samma gamla E4:an, samma gamla Gränna, så är det bara! Men hur som helst så har jag, konstigt nog fastnat för Ken's nya 2000talet, faktiskt en bra låt, kan inte hjälpas. Nu får det bli lite Top Gear, Simpsons och Family guy.

Jag saknar redan allt, låt det bli så, ensam...


LeMans Classics 2007, 993GT1, Lovely lady...

07.39, disigt och kallt ute, mmmmm...

Låter som en frenetisk eremit nu, bor mitt ute i ingenstans. Men nu är jag ju faktiskt här, igen, men ska dock gå tidigt, då jag kör mot Stockholm vid tolv ungefär. Ryggar just nu för att slänga mig i bilen och köra i 5timmar, emn det ordnar sig nog. Ska upp till Fotomässan i Nacka, mycket trevligt ska det bli! hoppas bara på lite bättre väder på vägen upp, inte en massa snö och slask, utan fina torra vägar, pepparpeppar...

Igår var det bokat att jag och Tobbe skulle upp och lyssna på en stereo hos Roland. Även tobbes morbror Peter kom dit, med en hel drös Steve Earle skivor, sen började lyssningsorgien. Audio Analouge anläggningen med tillhörande Carlsson OA52 (som nu tillhör Tobbe) var fenomenala. Stereon var väl på något sätt en riktig top-of-the-line stereo, som hade kostat minst 80-90k im inte mer. Alla kablat bakom anläggningen var Supra Sword, tjocka som kobror, och usch så dyra! Hursomhelst, enligt mig det bästa att lyssna på för att höra anläggningens potential var Kraftwerk, i detta fall deras album "tour-de-France". Vilken ljudorgie, kan itne säga så mycket annat!

Nej, nu får jag avslua för idag, kommer väl med lite bilder från den stora fotomässan imorgon, kanske något från uppfärden också, vem vet!


Klockan 07.46, och jag är här...

kan det gå, när inte haspen är på, som morfar hade sagt. Men hur somhelst så är det onsdag morgon, och snart har halva veckan gått, riktigt fort flyger dessa veckorna mot jul iväg! Tänk att snart är det jul igen, och igår såg jag i staden att dom satte upp julgranarna längs med gågatorna!!! Lite tidigt tycker väl jag, då inte ens första snön har fallit...

Igår blev ingen jättespäckad dag direkt, vinterdäcken kom på ena bilen, sen blir det två nya på den andra, även fast jag cyklar. Det blev dock en snabb fika med Tobbe och Henke, innan det bar ut mot Jimmis nya lägenhet. Sjukt fräck takvåning, som börjar med världens brantaste trappa. Sen for jag runt på maxi lite, snabbhandlade lite, sjukt arg blev jag dock på mig själv, av en specifik onämnd anledning. vill inte verka lustig! Nej, jag får väl jobba vidare, sitta och glo lite vid datorn, ringa lite och verka viktig, dessutom hoppas på snö!

Challenge Stradale

Fullspäckad söndag, inte en minut förlorad!

Men först vill jag nog prata lite om lördagens bravader. Det hela började med kontoret, osm inte är så ovanligt, men sen blev det värre. Jag och Tobbe begav oss ut till Staffan och Max, där Tobbe åt och snackade lite. Sen blev vi kvar där, i typ 2h och lite till. Sen kom Henke och Jocke förbi, och vi stannade lite till. Mycket trevligt var det iallfall! Efter det så blev det så att jag och Henke begav oss in mot det stora torget i staden, där vi senare befann oss mitt i kön till Banken! Kallt var det, men vi hade roligt i den där kön. Väl inne så träffades det folk, i mängder, många man känner, vilket gjorde att hela kvällen bara flög iväg, och som grädde på moset...så fick jag träffa Carolin. Underbart vacker som vanligt, mer än så säger jag inte!

Nu är det dock söndag och den började med en helt lugn fika på Duvanders, där det intogs kaffe och kaka i mängder! Jag, Tobbe och Henke var där från början och Staffan slöt upp efter en timme. Sen blev det rask iväg mot biltvätten, där Henke gjorde ett mindre strålande jobb med att tvättta bilen. Har nu varit på friskis och tränat, hemma och ätit och nu är jag här igen efter en fin tur till Maxi med Henke i släptåg! Helt vild var han, det var 190knyck genom hela Maxi, och avslutades med att han utanför kassan köpte en halvmeter presentpapper för en krona...helt utan nytta!!!

Nej, åter till verkligheten, jobbet imorgon, sen är det snart helg igen...


What about the dead rabbit, you said?

Låter kanske som någon man kan få höra från en MontyPython sketch, men detta vet jag inte alls var det kommer från. Kanske lorrygänget, kanske inte. Hursomhelst å är det nu lördag, och jag befinner mig i min eviga stol uppe på kontoret, den börjar bli rätt nersutten om jag ska vara helt ärlig. Dessutom börjar jag längta efter snö och snowboarden, helt jsukt vad jag längtar. Känslan av att vakna och titta ut genom förnstret och se stora snötäckta berg är nästan lite upphetsande. Kanske låter som en sjukt fetish, men det är faktiskt så.

Dagen började iallfall med att vi to en fika på wahlq, sen bar det av ut på staden. Efter en snabb konsultation så kom vi fram till att en tripp till Dirty Music nog var bäst, då Tobbe ville köpa en ny cd-enhet. Sagt och gjort, vi begav oss dit och kände oss snabbt som hemma. Efter lite snackade fram och tillbaka verkade det som att Staffan faktiskt blev lite impad av Larsen 4 högtalarma, och jag, jag vill ha en rega spelare och en quad stärkare...

Nu ska jag sitta här och njuta lite av tillvaron, kanske blir en sväng till Banken, vem vet. En sak är iallfall säker och det är att jag vill ha snö, berg och att jag snart ska köra ut till Staffan ochsnacka lite skit!

Staden idag, Z4 M roadster

Hektiskt utan att behöva påminnas!

Vilken dag det har varit, mycket att göra hela tiden, och jag får inte tiden att räcka till överhuvudtaget. Nu sitter jag fortfarande på kontoret, när jag skulle ut till Staffan för typ 30min sen, sjukt illa! Och till råge på allt, vilket väder det har varit ute idag, när jag cyklade iväg vi 06.20, så blåste det smårandiga kalsonger inne i staden, helt mäktigt. Nej jag får väl ta tag i helgen nu, ska försöka få klart mitt matteprojekt, fika imorgon med alla på wahlqvists, och sen för söka klämma in att köra till Göteborg på Söndag, då det pågår en prestigebils mässa där just nu! Jag vill dit och jag ska dit, så är det bara!

Annars har det varit hektiskt på jobbet med, mycket som ringer och tjuter och allting verkar uppochner, sen blir det lunch och då blir det som vanligt, lugnt och stilla! Att lite mat kan tysta mun ,men så effektivt! Det blev tårta och hela köret på jobbet också, det tackar man för, en sådan här dag, och jag menar inte att vi firade kristallnatten, nej, knappast...

Ska försöka vara mer effektiv med att skriva här, hoppas ni har lite överseende med att det är lite rörigt just nu, kanske lägger upp en fin bild på nya Automobil, som landade i brevlådan innan idag, kommer kanske imorgon!

Rockwell B-1B Lancer

Att vara totalt RUF

Det kan man ju också vara, om man äger en av de 27 CTR-2 som tillverkades! Annars har det varit körigt idag, har haft influensa-ont hela dagen, inte roligt! Sen har inget funkat som det ska, det har varit alldeles för röigt för allas bästa, och det blir nog inte bättre förrän i början av december, och då är det snart jul... Tänk att det snart är jul igen, det är inte klokt, sen är det 2008, då är det precis då man börjat fatta att man ska skriva 2007 på olika papper! SEn är det fysik som gäller hela våren!

Men nu ska jag nog flytta mig hemmåt, kanske går en runda på staden, även om det är kallt. Det kan ju dock vara skönt att komma ut för en gångs skull, låg på soffan innan middag, helt sjukt. Kanske blir ett avsnitt TopGear också, kom ju nytt i söndags, är sugen som attan på att glo på det!!!

Remember, the RUF is the FORCE...

Än en gång befinner jag mig vid stolen!

Nu är det färdigt, helgen alltså, den är ju nästan slut, men bara nästan. Spenderar de sista timmarna på kontoret, kanske ska ner till Myrestad en sväng, vem vet. Än så länge har jag iallafall befunnit mig på Duvanders och fikat, sen blev det en tvätt av bilen på däckia. Sjukt ren blev den, mycket skönt! På Duvanders åt vi alla varsinn maräng, med två chokladploppar till ögon, detta till ett pris av två kronor, då dom normalt tar tre kroner för en maräng, men när det är "spöken", så kostar dom fem....hum, men jag klagar inte!

Nu får jag väl säga att det blev en lite livlös kväll igår, umgicks lite med Staffan, men han skulle jobba, och därför blev det tidigt för hans del, halv tolv ungefär. Sen träffade jag Henke inne i staden, och där blev det en walk-around-the-park runda...sen sömn. Tobbe och gänget hade spelat igår, på en 50års fest, därav att han var lite sliten, det blev tydligen väldigt sent...


En röd dag, i all ära...

Det är ju en röd dag idag, och till råge på allt så hade ju wahlqvists stängt, ve och fasa! Blev inte glad, när jag och Henke sitger ur bilen, börjar gå ditåt, sen utanför P&P stöter på Frida och Tomas, som precis gått där förbi, och konstaterat att det var stängt. Det blev Darins istället, och till slut kom även Tobbe, och till sist Jocke. En helfestlig dag, som slutade med att jag, Henke och Tobbe drog ner till Dirty music och snackade lite med Tobbes morbror Peter, mycket underhållade när vi frågade grabbarna där nere vad dom tyckte om B&O anäggningar, och dom skrattade lite för sig själva...Mycket underhållade!!!

Nu verkar Henrik vara rastlös, vi sitter uppe på kontoret, och jag ska snart skriva klart, så han kan få lite friskluft och lugna ner sig, sen vet vi inte vad som händer, en utekväll hade inte varit fel!




Dock blev ju gårdagen lite lustig, det hela började med att jag körde upp hit och satte mig, varpå jag satt här till 22.00 ungefär. Sen stack jag, Jocke och Henrik ner till Modesto, ta det lilla lugna. Efter ett tag så ville jag gå en runda, och det blev så att jag och jocke stack bortom Frimus, där vi stötte på Hägg och Henke, som var lagom runda under fötterna! Och helt plötsligt när jag vänder mig till jocke, så står han och hånglar med alla dessa fyra tjejerna på bilden! Sjukt illa!!!


Tvungen är jag!

Att skriva en lite ramsa ikväll, har nyss kommit hit, och ska snart köra ner till kärringgrillen. Hur som helst så for jag och Tobbe ut till Staffans nya lägenhet, efter många om och men så behövde han ju hjälp att bära. Deras bil gick sönder, och Staffan verkade väldigt sliten, jag ger honom det. Det var även väldigt skoj att träffa Marcus, helt klart! Nej, nu får jag dra mig tillbaka och hoppas att det blir lugnt imorgon...

Let it settle, the beautiful picture knows you!

Även idag står jag här framför...

Ja, precis som innan, så står jag framför datorn på jobbet. Den har varit lite sådär idag, gjort några uppdateringar, så grejor stängs helt plötsligt och sånt roligt, menmen. Händelserik dag igår faktiskt, var och tränade som vanligt, mycket skönt, sen vidare hem, äta lite med far min, och brassa in till staden, där Tomas och Henke satt på modesto. Där blev det en kaffe eller två, tror påtåren slank ner i koppen också, och vidare så kom Sandra och Tobbe in och satte sig. Satt och diskuterade miljön och dylikt lite, varpå Henrik sitter och försvarar allt som är miljövänligt, och senare börjar prata om att han hade varit och kollat på en Chevrolet Blazer...Tycker inte det var ett så miljövänligt alternativ...Usch för USA, hoppas dom snart går under...

Vidare så blir det fullsmockat idag igen, skulle nog ta en fika efter jobbet, får se hur det går med det, sen måste jga handla lite kläder, en jacka ochen ny träningströja för den delen! Även det faktum att Skanska lämnade en bra rapport har väl gjort dagen lite lättare att ta sig igenom! Många bäckar små...

Porsche 3,3 turbo S Liechtbau, rare bird in the forest!