Om man beställer morötter?

Tror att man kan beställa morötter på internet, inte för att det finns någon som helst mening i att göra just detta, menmen. Förövrigt så var det årets varmaste dag igår, med toppen i munkaljungby, med 27,2 grader. Idag var det tungt på himlen, med små dugg skurar. Annars var det en helt perfekt dag. Vill också ha en F1 bil som man kan köra på gatan med...

Har beställt roliga grejor förövrigt, kommer nog på fredagmorgon, då jag betsällde sent ikväll...ska bli roligt med lite godis. Order the rabbit, get the cow!

Rosso Rubino 360 CS
166783-84

Om man steker köttbullar i brödrosten...Nej, varför?

Jag kan säga så mycket som att det är endast hett ute idag, inget annat. Väldigt hett må jag säga. Man kan inte göra något, man blir helt enkelt för varm. Ser dock ut att bli åska sen, och det, det välkomnar jag, helt och hållet. 

Ja, och på lördag är det den stora dagen, dagen för testet som avgör. Man kan säga att det är någerlunda allvar. Men nu ska jag dricka min kopp tea, och njuta av lite matrix i full hd upplösning...muhaha!¨

The Fab-Design is rolling cool! 
166783-83

Hitta en 360 Hamann i bilden!

Helgen tågar fort mot sina krigare, säger till dem, slåss hårt, lämna ingen, och var grym! Så kan det nog vara, då detta är en lönehelg, och pengarna flödar, dock bara i två dagar, sen har alla familjer handlat upp den på cola och chips till sina fula ungar, som bor i Arkelstorp. För p-däckarna spenderas ena halvan på banken och andra halvan på trimdelar till skortvolvon i "garaget", ett skjul i Viby. Sen finns det dom som helt enkelt inte gör något för pengarna, utan har lärt sig värdet av att vara ekonomisk( I mitt fall läs; snål)....

Mitt lilla utbrott var faktiskt befogat, för alla bönder drar sig mot staden när det är löning, lustigt nog. Dock ska jag vara i stan imogron, men jag ska fika, något som folket i Östanå inte vet vad det är. ja, usch och fy för vårt samhälle, Ska nog flytta till Monte Carlo snart, ska bara lära mig hoppa högt eller kunna sju sporter lite halvdant.

Nu ska jag frakta mitt feta arsle mot Kaspers, var förbluffad, och där ska jag avnjuta en förhoppningsvis varm kopp kaffe! Caio Bella, Amore.

Et 360 noire, én jantes Hamann, encoure, ENORME
166783-82

Gamla vägen mot samma sak, dock mycket mäktigare!

Nu kan man nästan säga att den svenska sommaren är på väg. På riktigt då alltås, eftersom det ska regna och vara sol om varannat nästa vecka! Idag var det ju inget toppen väder, dock så skönt att man kunde vistas utomhus. Och till råga på allt, så är det ju torsdag, alltså en enda dag, sen är det helg. Lugnt och skönt, kanske skulle ta sitt pick och pack och stikca ut i naturen för en gångs skull, två nätter i det vilda lockar alltid!

Vidare så finns det mycket lite att rapportera, lika trist och fattigt liv som vanligt. Dock börjar jag få tummarna ur för att köpa en kamera, bara lite beslutsångest om vad som är bäst. Men misstag gör man alltid. Sjuk blev jag i tisdags, och har därför inte kunnat springa på tre dagar, sjukligt trist, lite abstinens börjar krypa inpå, och M3 kom idag!!! 


Paris, showing them in glory!
166783-81

Var tog bullen vägen?

var det än en gång måndag, och början på veckan. Men som alla andra veckor på detta året, går den snabt, och förhoppningsvis smärtfritt. Annars vore det ju typiskt som man kan säga. Blev sugen på en degig kanelbulle nu, men jag har tyvärr varken deg eller ugn på kontoret...kan man steka kanelbullar?

En annan underbar sak med dagen datum, är att Simpson nr 400 kom ut idag, plus ett annat avsnitt, alltså en hel TV-timme med simpsons. Mumma är mitt enda ord just nu.

Aequam memento rebus in arduis servare mentem
Remember when life's path is steep to keep your mind even

Red SLR!
166783-80

Det händer en ryss i Tyskland!

kan man också säga, annars kan det helt klart bli värre. Nu är jag dock riktigt taggad att köpa mig en kamera, men jag vet inte vilken, Canon eller Nikon. Men det löser väl sig snart. Nu är det ju helg, då är det rätt svårt att beställa något överhuvudtaget. Helgen kan ju även den vara trevlig, om man hittar på något vill säga. Kanske vill ut, kanske inte, det får väl framtiden avgöra. Men Ulrica har fortfarande varit i Värmland, det har hon faktiskt...!


575 Maranello GTC, looking sharp
166783-79

Snart studenten för många...

Men det har jag redan gått igenom, vilket gör det hela mycket mer roligt. Dock så är jag sugen på att åka utomlands, kanske över sommaren, ner och glo i de Europeiska storstäderna. Det hade jag inte tackat nej till. Men just nu behöver jag verkligen en kamera, och det lutar åt en nikon D40. Den verkar bra, dock är jag fortfarande sugen på en Canon 400D, dock är den dyrare, men det står mellan dom. Men vad ska man göra, beslutsångest finns det gott om, tyvärr.

Ska titta på lite Simpsons och dricka lite tea. Inte helt fel faktiskt, dock är ju vädret lite gråmulet och trist. Och sen ska jag upp och jobba imorgon, måste vara ganska ensamt på vägarna imorgon, plus att det är fredag, skönt med lite jobb innan helgen!


Beauty of the challenge grill!
166783-78

Klumpen, the lump, klumpus maximus...hum?

När det är söndag får man faktiskt skriva saker som inte har något som helst värde, eller mening för den sakens skull. Just nu är jag bara uppspelt inför fysikprovet på tisdag, men det ska nog fixa sig ganska lätt. Annars kan man säga att jag vill shoppa, men jag får se, är sugen på lite ny hembioutrustning, typ en Marantz stärkare, och sedan vänta tills marantz kommer med en blue-ray. Även ett par högtalare från kef, och sedan en komplett uppsättning suprakablar, ända från väggutaget till högtalarna. Men det är ju inte gratis.

Men man kanske skulle ta och resa iväg istället, hitta något land där man trvis, och sen aldrig mer komma tillbaka, bara stanna där och bli bortglömd. Låter som en reko ide tycker jag, så caio for now!

599 on the streets of Monaco!
166783-77



Ja, vad är inte något utan sylt!

kan det vara ibland, speciellt om man heter flingor, och äter mjölk. Då kan det gå illa om man bor i fel tallrik. Ja, det låter kanske konstigt, men tänk hur det kan gå när inte haspen inte är på.

Annars vet jag inte, har inte varit här på nästan hela veckan, hade kemiprov i torsdags, och ska ha slutprov i fysik på tisdag. Det ska helt otroligt nog bli roligt. Har kanske hittat en grej där, vem vet.  Måste ringa till Lundsuniversitet, kolla om man kan hoppa in på lite fysik till hösten...

Ja, nu ska jag nog ner till Kaspers igen, var där och åt innan, så jag får ner och dricka kaffe nu. todilue...


166783-76

Gumball of today!

The Gumball rally of 2007 is on, and has been for three days, but today, we raise our hands to the skies, for the death of Vladimir and Margarita Chepulyoski, the couple which was killed. The car was the white Techart Porsche further down, which crashed inte the couples VW golf.

The rally will not be travelling to the end destination of Bangkok, but will end in Bratislava.


166783-70


The man, the myth, Maximilliam Cooper, the founder! this year in a XJ220

166783-74

Nick Morley's Techart Porsche, which killed two people

166783-73


The car of eternity, the Bugatti Veyron



166783-72


Ferrari Enzo, beauty, resting before an ending jurney



166783-71

CLS gtr ART Widebody, cool, but even cooler, it's Xzibits!


166783-69

                                   166783-69

Liten, men naggande god brukar man säga, just denna bilden tog jag när jag satt vid haväng på valborgsmäss. Hely underbar plats, och vädret gjorde det hela ännu bättre. Tyst, bara havets brus och inget annat. mmm. Ja, har ju inte mycket tid att sitta här, men jag försöker verkligen uppdatera. Har ju dock två slutprov inom två veckor, och jag vill verkligen lyckas.känns lite trist att inte, men peppar,peppar...

Ja, annars händer det inte multum, blir lite här och var, och nu sitter jag än en gång här, in the office. Har dock fått nya dustin, en riktig höjdpunkt. Och till råge på allt, så går börsen uppåt, har inte riktigt fattat gallopen på det hela. Dock höjde dom inte styrräntan, så folk vågar väl fortfarande investera....