30: januari...

Usch så nära februari det är nu, bara en dag kvar, och den dagen är långlördagen! Skall faktiskt bli riktigt skönt med helg, även om jag har varit hemma och gjort skolarbete idag! Blev lite matte, men den tog inte mer än kanske en kvart, sjuktligt lätt. Sen är det bara resten av Matlabben kvar, tenta den 24:e feb. och jag ser inte fram emot det. Papprena vi får med uppgifter nu är inte lätta, jävla Claus Führer!

Idag har jag dock fått en hel del gjort, var uppe tidigt, stackk in hit och gjorde matten, sen ut till Däckia vid lunch, där det blev pasta och köttfärssås, och en del kaffe efter det! sen cyllade jag in mot staden där jag träffade Staffan och Jocke, som skulle upp mot staden och fika, och nu sitter jag här igen. Skall nog snart ner och träna en runda, känner för det iallafall, lite rygg/biceps!

FAB-Design Maybach, fugly as shit or just plain nice???


Nej, jag får väl sticka nerom Daniel och ta en snabb koff java till innan träningen, allt för tt sedan hem och äta, sen blir det På spåret, mycket nice Frdagskväll, love it......


27:e januari...

Nu börjar det verkligen närma sig februari, och det har ju gått lika fort som vanligt! Det är verkligen helt sjukt vad lite man hinner men i just januari, allting är nästan bara helgdagar, och kanske beror det på att jag började skolan den 19:e, vilket är nästan slutet på månaden...

igår och idag har varit två stycken mycket jobbiga dagar, inte roligt att behöva åka ner tidigt, och komma hem sent, man får inte vara hemma, och man får knappt något mer än skolarbete gjort. Har dock var it och tränat idag, och det känns skönt, får bli ett pass imorgon också! Roligt när Mr Claus Führer sa "hade du gått, hade jag mördat dig!" på bruten tysksvenska, när en kille frågat en sak i pausen, som han sen skulle få svar på på föreläsningen!

D700 love...


Nej, nu skall jag ringa Tobbe, eller så skall jag cykla en runda, skall bara beställa lite nytt från gymgrossisten, kanske väntar med det tills imorgon dock, skönare att komma ut i friska luften!

25: januari...

Nära är det just nu till starten på ännu en vecka med det nya, nästan bra schemat. Bara Måndagar som suger pung, men det kan jag stå ut med om jag är ledig på Onsdagar och om jag vill, även Fredagar. Men jag får sjukt mycket gjort på håltimmen imorgon iallafall, kan nog hinna med all veckans matte, plus programmeringen, så jag kan hjälpa de andra med den på Fredag.

Så igår så var vi ett helt gäng uppe hos Frida och partajade och sjöng. Sjukt roligt hade vi, då jag och Ida raidade Fridas kök, och åt upp hennes maränger! Sen höll jag även i en kurs på Gotländska, mycket uppskattat, inte minst av Tobbe, som till slut var så sjukt trött på Babbenlarsson-wannabees! Sen bar det av upp till satden, där vi skulle gått in på class, men kön var ju bort till Cenino typ, så vi stack till banken, där världens hillbillie-convent höll till, bara bönder...

Soon summer...


Nej, nu skall jag spela en snabb runda, sen njuta av kvällen, kanske ringa till Tobbe och föreslå en promenad ute i det fina vädret!

23:e januari...

var det än en gång helg, lika vanlig helg som alltid annars! Sitter och tittar på ett gammalt TopGear avsnitt, när dom är nere i Afrika, sjukt bra, med lilla Oliver och allt! Kan faktiskt inte bli mycket bättre, förutom nu när dom var i Vietnam, ett totalt klassiskt avsnitt!

Idag så tog jag mig ner till lite Matlab i Lund, var faktiskt lite roligt att göra klart nästan alla uppgifterna, och sen behöva hjälpa lite folk med grejor! Ska dock bli lite skönt med helg, att slippa åka ner och slippa alla jävla förseningar, då mina båda tåg idag var försenade! Men det händer ju aldrig på På Spåret...

Hum......?


Så nu skall jag spela lite, sen ut och gå, eller hem och lägga mig inför friskis imorgon, nu när fyrkylningen är helt väck, så man kan köra lika hårt som alltid, även med förkylning...

22:a januari...

nu är nästan denna Torsdagen, och nästan denna veckan till ände, och det har ju faktiskt gått fort, förutom den förbannade Måndagen. Sitter just nu och glor på P3 GuldGalan från SVTplay, sjukt många bra uppträdande, men detektivbyrån var nog det bästa, lite sådär background, men ändå soft! Annars sitter jag mest och glor på diverse bilsidor...

Kolla reg.plåten...


Så nu har jag nästan bestämt mig för att först sticka ner och sola en runda, sen bort till MAxi för att köpa en bunke müsli, sjukt gott ska det bli med frukost! Kanske blir någon rolig biltidning eller dylikt när man väl är därborta, man vet aldrig. Sen blir det en liten snabbtur ner till Lund för att fixa lite med programmering i Matlab, sjukt tråkigt, fyfan, men sen blir ju dagen bättre med lite biltvättande, träning, och till slut lite På spåret!

Wihaaaaaaaa

20:e januari...

Nu skall jag verkligen njuta v denna dagen, även fast den har börjat både bra och dåligt! Kom ner till Lund vid 09.17,och började gå mot skolan, hade gott om tid som vanligt. Väl nästan vid SOL-centrum, så möter jag Angelina, lika söt som alltid, och vi stog där en god stund och snackade. Efter det så begav jag mig mot Mattehuset, för att kolla omjag hade klarat tentan som jag har fasat för så länge, då jag hade svårt att se att jag klarade den. Godkänt på mattetentor är alltid 3,0 av 6,0, dock är 6,0 nästintill omöjligt att få. Döm om jag tilkl min sjukt stora förvånging hade klarat det!!!!!!!! 3,0, sicken jävla tur, YES!!!

Efter detta glädjeruset, så begav jag mig mot MA-7, för att ha ett mattesemenarium, som Sigrid hon funderade på igår. Inskrivet i schemat och allt. Kommer ner till dörren, där det står att "idag, 20/1, så utgår A3 En. dim. pga. brist på föreläsnings material, hoppas vi ses på tentavisningen kl12.00!!! MVH Sigrid" Skit med, har åkt ner här för det enda jag har idag, så har jag inte det, så nu sätter jag mig på 10.42 tåget mot Kstad igen....

Ja, trodde Tokyo-drift skulle avsluta........

19:e januari...

Ja då var man nu tillbaks i pisstaden Lund, och allt vad det innebär, alltså skolan. Inte för att jag föraktardet, men fy fan va jag hatar detta stället nu, förstår inte dom som tycker att det rä en rolig period att plugga, den är bara nyttig, inget annat! Men det är ju för det bästa man sitter här och glor. Skall snart gå ut och göra klart matten vi fick imorse, så jag slipper åka hit på Onsdag, skönt att kunna vara ledig bara man lägger ner lite mer tid på sina håltimmar på att räkna matte!

Annars har det varit en lugn helg, skulle varit taxi i Lördagsnatt, men så blev inte fallet, utan det blev en tvkväll/natt hos Tobbe, till ungefär två när jag drog mig hemmåt, och Tobbe skulle vänta uppe på Sandra. Henne satt jag för övrigt och tjabba med på tåget ner imorse, trötta som få! Och idag fick jag lösa biljett som vanligt folk för första gången, ty jag hade inte hunnit skaffa nytt kort, så det kostade mig enkel resa: 96kr......

D700 14-24...


Så nu går jag ut och sätter mig i väntan på Matlab-föreläsningen, och sen slänger jag mig på cykeln mot stationen vi tio i fem, allt för att komma hem och springa, sen blir det lugnt resten av veckan!

17:e januari...

Nu  är det bara två dagar, kanske tre, tills skolan börjar igen! Skönt dock att jag bara skall läsa matte nu, så det bli ju inte så att jag behöver åka ner alla dagar till Lund, kanske fyra nu i början, sen bara tre, skönt! Är inte så jävla roligt att behöva åka ner dit, för att sedan sitta och längta hem hela tiden! Menmen, är man med i leken, får man leken tåla! Så nu skall jag ta mod till mig och kolla mina tentaresultat, inte så roligt....

California, beauty...


Har varit en rätt lugn dag, och en rätt lugn början på helgen. IOgår så var det som vanligt På spåret som gällde, och Filip&Fredrik regerade duktigt, tog ju sig vidare, vilket är nice! Sen tog jag bilen och kördfe en runda, upp til Vånga för att se om de hade snökanonerna igång, vilket de hade, full rulle där alltså! MEn vallåsen är ju dock bättre, plus att dom har öppet nästa helg, så vi får hoppas att det blir en utflykt då med.

Så imorse ringde Tobbe tidigt, så vi tog oss senare in till staden för att fika, satte oss för ovanlighetens skull på Fenix, där det faktiskt inte var så mycket folk, lustigt! Sen gick vi en runda på staden, allt för att Tobbe och Sandra skulle iväg på eftermiddagen, för senare blir det P3 Guld galan...ses då!

14:e januari...

ännu en dag nästan till ända, och det är inte längre så roligt att vara ledig, när ingen annan är det. Finns inte så himla mycket att hitta på i denna staden. Min far ringde mig på lunchen, så vi stack iväg och åt lite, för att sedan titta nerom en sväng till Lyngsjö, där de håller på att bygga om en gammal kvarn till bostadshus, helt sjukt nice med glas över kvarnbäcken etc.

SL65 Black Series...in white!


Nej, så det ända som återstår är att köra bort och springa lite på friskis, känner inte riktigt för att springa ute i detta vädret och med min för kylning, får vänta tills helgen med utejoggningen! Ska nog köra lite baksida deltoids och mage, för att imorgon köra ben!

Nej, ut i det grå...

12:e januari...

Ja, då var man ledig hela denna vekcan, och fy fan va tråkigt det är. Finns inget att göra, Har varit ute på Däckia i typ 2timmar nu, sen lunch iallafall, sen cyklade jag ner hit igen i den förbannade blåsten! Blåser ju full storm ute, inte roligt! Nej, så jag får väl ta och köra ner till Friskis snart, innan alla amatörerna dyker upp och tar plats.

Sen igår så slängde sig jag, Sandra och Tobbe oss i cittran, och styrde vår kos mot Vallåsen, och dess trevliga skidpister! Sjukt nice utflyckt, och det var roligt att köra lite, längesen sist helt klart. Men det tog kanske 100meter, sen var man inne i gunget igen, och fy fan va roligt det är! Både Tobbe och Sandra hade snott på sig Snowblades, och vi åkte säkert 15gånger, synd bara att det var rätt isigt i vissa partier i backarna! Men det var verkligen inte sista gången vi var där!



Nej, nu tar jag en runda Starcraft, sen får det bli gymmet!

10:e januari...

Vilken start på helgen jag har fått då, vaknade imorse och det kändes som om jag gått en fight i ringen mot en grävmaskin och fått så mycket däng! Visste dock att Tobbe var sjuk, sen blev moren också sjuk, och nu sitter jag här och känner mig sisådär. Men imorgon blir det gymmet imorgon igen, känns att en vilodag är en för mycket ibland, speciellt med att det nu börjar närma sig sommaren, och deffperioden!

Men hursomhelst så har jag nu gjort Lin. alg. tentan och har ledigt i en vecka till, allt för att hitta på något roligt. Får se vad som händer, funderar på att köra ner en runda i Tyskland, eller dra en sväng till Stockholm och fota lite, hade varit nice! Lite kvällsfoton på gamla stan är ju inte det värsta man kan komma på!

Mmmm, black...


Så nu lämnar jag över till Lördagskvällen, och allt vad den har att ge, jag skall ta en runda starcraft innan jag gör något annat, allt för att varva ner till minimum!

7:e Januari...

Så, nu har jag och min käre far varit ute och gått en liten runda i denna nerkylda stad. Är ju trots allt bara 5-6 minus, men fan va det kyler snabbt! Tycker dock att denna dagen har slagit de flesta, med så sjukt fint väder hela dagen, solen sken och det var ju blå och fin hemmel hela dagen.

Var ute med Jocke, Alice, Sandra och Kim i Kims och Sandras nya hus ute i Österslöv, sjukt nice var det. Kanske lite lustig dusch, men den ksall ju ändras på så. Men vilket läge, gå igenom trädgåreden, och vips 75meter senare var man ute och gick på isen på Råbelövssjön, så himla coolt! Så nu hoppas man bara att det kan bli en god sommar, med mycket grillande och dylikt vid bryggan!

Avslutar dagen med ett nytt avsnitt FifthGear, och en liten video som jag faktiskt gillade, även om den inte är så himla lång, två dagar tills tenta, sen skall jag njuta av helgen...


6:e januari

Ja, ännu en röd dag till sin ände, och det finns verkligen inget att göra. Har suttit uppe på kontoret och pluggat inför omtentan på Fredag, lin algen, som jag skall bli klar med en gång för alla, tack vare alla jävla slarvfel som sänkte mig förra gången. Felet är bara att det känns som man kan det, men man vill ändå bara plugga mer och mer, men till slut så kommer man till en spärr då det inte går mer, sjukt störigt! Men nu skall det gå vägen, så jag kan köpa mig en ny mobil...

TDF Enzo, London, lovely...


Ska nog ta och spela en runda Battlefield desert combat, gammalt fint speltillägg som jag inte riktigt tröttnat på ännu! Sen är det ju vanlig dag imorgon, då alla går tillbaks till arbtet såhär efter julens stök och stohej. Inte många som är sådär motiverade kan jag tänka mig, men jag kan glädja mig åt att när jag väl har klarat tentan, har jag en veckas ledigt till, kanske skulle ta mig till min bror, eller ännu lägre upp, till fjällen och glida på lite snö, vi får väl se...


3:e januari...

Nu är det nya året verkligen igång, har ju tillochmed varit en vanlig dag bland de annars så vanliga helgdagarna, eller så har det bara klatschat med just helgdagar. Hursomhelst så känns det faktiskt som att det kan bli ett bra nytt år, har idag varit ute på staden, och trots att det har varit gråmulet, så har man kunnat njuta av lite!



Så nu skall jag faktiskt bara njuta av Lördagen, eller kvällen idag, och jag vet ännu inte riktigt vad jag skall ta mig till. Satt med Kim, Tobbe och Jocke innan och snackade här på kontoret i typ tre timmar, innan vi stack ut till Max, då de skulle äta, varpå Kim skulle iväg och jobba hela natten, kanske inte så skoj. Menhursomhelst så hann vi snacka en hel del, och det var skoj att komma ifatt lite på folks liv, helt klart!