29:e mars...

Snart är det ju april, och det är ju skönt, för då är det nästan sommarlov! Dock har jag bara en vecka kvar i skolan, sen blir det två veckors semester tack var påsken och omtentavecka! Och va mycket jag skall hitta på hela veckorna, sova t.ex. Sen blir det ju snart aquascaping-time!

Scuderia 16M, Monaco!


Men nu skall jag kalla det för kväll, det har ju trots allt inte hänt så mycket att skriva om, var ute och glodde på Kimo hc Sandras nya hus, som faktiskt bara ligger 1 hus från min käre farbror! Så nu kan dom ha små Citröen-träffar på Kims gård!

Nej, in i dimman, eller snarare regnet...

28:e mars...

Ja, då var det helg igen, och det, det är skönt som attan! Dagen började lite sisådär, när jag på gymmet upptäckte att jag skulle klippa mig typ 10 minuter senare! Så jag fick verkligen springa igenom duschen, och sen slänga mig på cykeln, men Hannah hade inget emot att jag kom lite sent...

The forest!


Sen stack jag bort till Däck1, där Tobbe precis skulle tvätta bilen, och jag fixade lite med akvariekabinetten! Köpte även en skarv sladd, så nu kan jag börja koppla in det, för att sedan fixa med Co2:n på onsdag, när jag verkligen hoppas jag får grejorna!

Sen blev det fika med Kim och Tobbe, och där var en hel del människor, tack vare den där långlördagen. Så nu skall vi ut till Ivö och kolla lite!

26:e mars...

Idag har verkligen varit en lustig dag. Det hela började när jag vaknade i sängen, och kände att något var fel, och självklart var klockan en halvtimme mer än när jag skulle gått upp. Klockan var 06.04 och jag skulle köra 06.25, för att hinna med Helsingborgståget! Menmen, det gick...

Sen när jag kom hem, så fick jag sättqa mig i bilen, och faktiskt köra till Helsingborg, allt för att hämta en baklucka till en porsche 944, mcyekt roligt. Inte så roligt att köra, men roligt att komma iväg lite!



Lägger upp en liten film från NatureAquariumGalleryNiigata, där mästaren Takeshi Amano har sitt högsäte. Allt detta fö att snart är jag med i Växtakvariumvärlden igen, när väl mina grejor från Tyskland anländer! Jag har fixat bänken, tillochmed tillverkat en sockel till vederbörande! Så hädanefter kommer jag att ha en del i bloggen tillägnad just akvariumet, när det väl kommer igång!!!

25:e mars...

idag är det den stora lönedagen för dom som har det, eller stora CSN-dagen för dom som har det. Synd att man inte har något av det, menmen. Det märktes dock på Kvantum när jag var där, folk köpte bara skit och la i sina kundvagnar, för nu har dom råd med färdigmat, sen blir det blodpuddin och kålsoppa om två veckor...

NovitecRosso by me...


Annars har det varit en produktiv dag, stack och träna tidigt, sen bort till Daniel för att låna bilen. Sen stack jag hem, la i en maskin tvätt, tog de grejor som jag skulle ha med in. Stack in och slipade, sen målade min sockel, som jag byggt. Skall se om det blev bra snart, ner och måla igen!

Sen ut till Däckia och äta, snacka lite skit med en säljare, sen ner hit! Har även snackat med både Tidningsbärarna och Hemglass. Har även försökt nå MalmöHögskola, men de svarar inte, illa, får försöka imorgon igen! När jag väl cyklade genom staden, så stog där helt plötsligt en Bentley Cinti GT, men med ProjectKahn-fälgar!!!

21:e mars...

Idag var det ju Lördag, som många med mig säkert har märkt, eller rent av vet redan! Så dagen började med träning, ett bra och hårt benpass, och där var itne så mycket folk på gymmet, faktiskt riktigt skönt. Sen blev det til at köra inom Daniel, för att kolla om Tobbe hade hunnit dit, och det hade han minsjäl! Han stog och stripsade fälgarna för fullt, och va sjukt snyggt det bliev, kommer sitta som handen i handsken på auton!



Nej, nu skall jag bort till Tobbe, och glo på lite futurama film, medans Sandra har (typ) tjejkväll i rummet bredvid! Skall bara ner och sätta mig på cyllen, allt för att peddalera ut inatten!

20:e mars...

Och mitt tågkort tog slut idag, så det blir till att spendera 800kr på ett nytt på Måndag. Tillochmed tågvärden på vägen hem påpekade det, "Sista dagen idag, tiden går för fort!" sen gick han. Men det var ju iallafall fint väder som satan ute idag, och det var skönt när jag stog och väntade på stationen nere i Lund, och solaen stekte på perrongen, najs!

Sen när jag anlände hemma, så stack jag direkt till Kvantum, där lunch inhandlades, och sen bar det av ut till Däckia, där jag åt lite. Sen blev det lite jobb, både eget, men jag hjälpe till lite där ute också, då det var lite småkaos, så jag tog hand om lite skruvande och lite balanserande...

Coule.....


Nej, så nu skall jag bege mig ner mot O'learys, där Axel spelar även denna Fredagen, och jag skall väl lyssna en stund. Sen blir det nog sänghalmen, för jag är så trött nu när det är Fler. Dim, och tidiga mornar. roligt när man kommer ner, och det första siggan kläcker ur sig är "är denna partiella ekvationen diffrensierbar med avseende på x^prim och y^prim..."!

Nej, ut och cykla, det, det är nice som f*n...

18:e mars...

Det underbara vädret har fortsatt att sätta folk i trans, och nu känns det nästan som vår ute, cyklade utan vantar för första gången i år, vilket kändes himmelskt! Såg även en ensanm fjäril, när jag som bäst var på väg ut mot däckia på lunchen, så nu har jag två kvar att se, sen blir det officiellt vår för min del!



Var och tränade tidigt imorse också, skönt med lite mindre folk, sen bar det av mot Däck1, där jag fick köra lite ärende till Daniel. Sen stack jag ut mot kvantum, där lunch skulle inhandlas, och det blev risgrynsgröt och vindruvor, mycket utsökt, dock inte tillsammans...

Sen nu så har jag, Axel och Frida varit en sväng nere i Åhus och gått på revhaken, och det var mjukt, vilket underbart väder, lite blåst, och molnen höll på att rulla in. Så nu bär det nog av ut mot nya äventyr, börjar tidigt imorgon, så kvällen blir ju lugn, skönt...


17:e mars...

skiner solen för första gången på riktigt detta året! Har kommit hem för idag, och ätit lite past med kycklingfilé, mycket nyttigt och sjukligt gott! Sen nu har jag druckit lite blåbärssoppa, så nu är dagen nästan gjord, skall bara bort och köra lite ben på gymmet, sen jävlar!

Annars ås har vi nu börjat med Fler. dim nere i Lund, och det verkar redan sjukt mycket mer förvirrande än all annan matte, men ändå inte! Men det skall bli skoj att kolla hur detta utvecklar sig, nu när det är R^n som skall undersökas, inte bara  R^2.

Scuderia...


Nej, nu skall jag bege mig bort mot Friskis och leka lite. Sen bär det nog av mot Däck1, och äte en kopp kaffe, kanske med lite fikabröd till, eller inte! Sen blir det kväll och en runda i naturen, eller ivarjefall på kulltorp! Sen kanske det blir något annat, kanske en fotorunda på min lediga dag imorgon!

15:e mars...

 har Söndagen anlänt med stormsteg och dålig väder, dock inget ovanligt för denna årstiden! Men hursomhelst, dagen började med att Tobbe och jag stack bort till Friskis för att köra lite axlar/bröst, varpå vi efteråt begav oss bort mot Maxi, där jag skulle byta mina skosnören, och Tobbe skulle tjacka lite bröd till arbetsveckan. Så när vi tog några steg förbi kassorna så passade dom på att köra Däck1 reklamen, så Tobbe fick njuta av dess fulländade spektrum!

Blue Mirabeau...


Sen begav vi oss upp till ze office, allt för att köra bort till biltvätten där han skulle tvätta sin lilla svarta. Och den visade sig vara svart undertill all smuts, helt otroligt, dock så hade rostskyddsvaxet runnit lite här och var, så på sina ställen blev den lite fett-blank! Bara på med de starka grejorna och gnugga!

Rosso Vinaccia...
 

Gårdagen blev en lugn företeelse, med maten hemma, sen in till staden och glo på melodifestivalen, som dock inte var så roande. Inte för att jag hade väntat mig det, men det är ett verkligt svenssonspektakel. Menmen, sen glodde vi lite på Anders&Måns på youtuben, sjukt roliga klassiker!

Nej, ut i naturen och gå skall jag nu, sen blir det hem, äta med morfaren, sen kvällern öppen...

13:e mars...

var det nästan helg, men bara nästan, först skall jag ner till Olearys och glo på när Axel spelar lite! Annars har det varit en bra vecka. Har tillochmed fått fota för en reklamfilm, som just nu rullar på Maxi. Skall bli sjukt roligt att se om det hjälper, för bilderna blev sjukt bra, tillochmed jag är nöjd!

Art of cars...


Var och höll i cirkelgympan på friskis, var faktiskt mycket bra idag, pensionärerna hade verkligen roligt, plus att det är skönt att kunna få dom att röra på sig mer än vanligt på gymmet! Har varit en hel del ute på Däckia också, så idag så slängde Nicke på sina nya fälgar till Saaben, och det blev übersnyggt!

Så nu får jag väl bege mig ner mot staden, hoppas att det inte börjar regna mer, för detta dugget är jobbigt nog, sicken skit! Ska bli roligt att få min nya Co2 tub, så jag kan slå igång en ny akvarieblogg...


11:e mars...

började den, min lite lediga vecka. Sjukt skönt var det att bara ha sig själv att tänka på, dock så for jag runt som en liten blixt i staden och fixade/trixade. Var först och tränade och snackade lite skit med Daniel och Andreas, sen bar det av mot kontoret för att hämta kameran och stativet. Stack ner till Daniel för att fota lite åt honom, men han hann inte få klart grejorna i tid, så det skall vi fixa idag istället!

Vid lunch så blev det en räkbomb från Maxi, mycket underhållande lunch faktiskt, och sen körde jag ut en runda till Torsebro krutbruk för att fota lite, men självklart började det regna när jag väl anlände! Så det bar av mot staden, där jag stack nerom till Micke en runda, men han hade hunnit hem redan, så jag stack också hem!



Nej, så idag blir det fotografering, ut till Däckia på lunch och sen lite annat roligt, man vet aldrig,  dagen är öppen!

7:e mars...

Usch vilket väder det har varit idag, bara grått och mulet. Mycket pluggande har det itne blivit, kanske 2timmar. Dock känns det rätt bra, lite smått nervös bara. Men det hör ju till, för annars har man inte tränat tillräckligt. Annars har dagen varit helt till tillfredställesle. Stack och tränade rätt tidigt, men kom inte därifrån, mycket folk att snacka med. Sen bar det av upp till kontoret där jag pluggade lite, samtidigt som jag åt lite kesella...

Sen bar det av ner mot staden, till Kaffesånt, där Frida och Axel satt och åt, så jag råffade åt mig en kopp java och njöt! Senare, efter deras besök på ikea, kom även Tobbe och Sandra, sen satt vi kvar där skitlänge, kanske 2timmar! Helt sjukt faktiskt...Sen gick vi in en sväng till Akvariebutiken bredvid, för att titta om de hade något skoj, och de finns ju alltid något roligt att kolla på....

Cayenne GTS...


Sen nere på Söderportparkeringen stog denna "lilla" godbiten. Måste säga att med GTS-modellen blev cayennen så sjukt mycket snyggare, synd bara att den var svart, den vita i somras var mil snyggare. Menmen, man kan inte få allt i världen.

Sitter och lyssnar på Sabaton just nu, faktiskt bra heavy metal måste jag säga, så jag skall lyssna lite till, sen bär det av mot Tobbe, där vi skall pyssla/spela/titta och dricka kaffe...

6:e mars...

Oj va skönt det har varit att vara ledig några dagar, synd bara att jag nu har tenta på Måndag. Mattetenta som dock skall bli skönt att ha avklarad, för sen blir det några fler lediga dagar, resten av veckan för att vara exakt, muhaha! Funderar på att sticka ner till Tyskland en runda, glo på lite akvarie grejor, men jag får se. Euron är ju inte på bästa möjliga stället jämtemot svenska kronan!

koenig, mmmmm...


Var uppe hos Tobbe igår, med Frida, och tog en kopp java, och åt lite kakor! Mycket trevligt faktiskt. Så nu skall jag nog ringa Tobbe och se om dom fortfarande repar, annars får det bli hemmåt och plugga nån minut, för att sen lägga sig igen! Roligt med Lördag...

3:e mars...

Ja denna veckan fick ju som vanligt en tråkig början, upp-och-hoppa klockan 5, inte så värst glatt skall tillägas! Menmen, gick bara till klockan 10, så det var 10.42 tåget hem, så jag hann ju med lunch på kontoret, mycket nice! Sen idag var det ner klockan 11.23, så jag var inte hemma förrän sent, men jag hann inom Micke på söder och snacka lite skit nu när han kommit hem från Egypt!

Klarade förövrigt Matlab-tentan, som jag, och troligen måna fasat för. Dock var det bara typ 60% av folket som överhuvudtaget gjorde tentan, och där var det 70% som klarade den. Fick 14/20, vilket inte var så pjåkigt, med tanke på att jag hoppade en fråga värd 4poäng! Så nu får jag ta och köpa mig något fint tycker jag....

79:th International carshow Genevé...


Så nu skall jag hem och njuta av vetskapen att jag är fri imorgon, och även på Fredag, dock så blir det tentaplugg, då tentan är redan på M+åndag, men det skall nog visa sig gå bra faktiskt! Nej, in i dimman, sort of...

1:e mars...

Ännu en ny månad tar form, och tiden går med stormsteg framåt! Hursomhelst så är det nu Söndagskväll, och det är lika dött som det skall vara. Kom precis hit efter att ha gått en runda med faren min på staden, och skall snart cykla hem och troligen kolla på Discovery. Sen blir det tentaplugg nästa vecka, då mattetentan ligger placerad redan på måndagen vecka 11, trist...

Mjöån
 

Så igår, efter fikan på staden så bestämda jag och tobbe oss för att sticka ut en runda till Östra Sönnarslöv, och till mjöån, skulle se om man kunde ta en bra bild där. Men efter ett tag blev det ren lek, när i försökte dämma upp en liten bi-bäck till den stora ån. Bar sten i säkert en timme, men det var sjukt roligt!

Sen på kvällen bar det först av ut till Kim och Sandra, där jag roffade åt mig Kim, för att sen Sticka upp till Staffan på inflyttningsfest. Mycket trevlig tillställning, som synd dock slutade på Olearys, där det endast befann sig rockabillys, och bönder, trots allt lönehelg...

Nej, upp klockan 5 imorgonbitti, nån som är på?