Ännu en helg!

Måste ju säga att denna helgen kommer bli så sjukt nice, för jag är trött, tröttare än tröttast, tar på en att gå på LTH, men sen är vi ju bäst i landet också, inte så konstigt då! Men hur som helst så börjar tillochmed linjära algebran bli rolig, speciellt med lite reglerteknik! Sen får vi se om jag inte byter inriktning, men det enda man ska bli idag är ju ingenjör, så är det bara!

Sen satt jag här på kontoret igår, bara allmänt framkallade lite bilder, tänkte, lyssnade på Christian Kjellvander och då slog tanken mig verkligen. Jag kommer att vara singel resten av livet, bara något jag kom på. Kanske inte världens roligaste tanke, men det som gjorde mig mest rädd var ju det att jag gick verkligen med tanken, sa inte emot mig själv, utan bara accepterade att det var så. Men nu när jag tänker på det så är det rätt självklart, jag menar jag tyckte ju att beviset för att e^(Θx) bli med hjälp av Maclaurinuteckling av polynom blir cos Θ +i sin Θ, var det äfigaste jag sett på länge, vilket det verkligen var, för beviset är ju så simpelt och självklart! Sen funderar jag på tatuera in e^iπ = -1 någonstans gör ju inte saken bättre...

Gustav, de är klara!
   


Nej, så nu skall jag ner till Fenix, ringa Frida först, säga att nu cyklar jag, allt för att ta en kopp kaffe, kanske fotta lite skit, man vet aldrig med mig, en sak är dock säker, att e^iπ är sjukt vackert! En. Dim äger!!!

Sitter och leker bara...

Ja, det gör jag faktiskt, satt nyss och tänkte lite också, mer om det senare. Sitter och väntar på att föreläsninge ni linjär alg. skall börja, sitta och lyssna på Lasse när han fyller griffeltavlorna i rasande takt! Helt sjukt ´vad han skriver när han väl kommer igång, allting blir bara ett bladder på pappret, men han är ju så sjukt skoj!

Configurator, funny!


Precis detta ovan som jag suttit ochlekt med, Ferraris nya configurator, sjukt snygga grejor kan man göra, dock bara med Californian, hade gärna sett ltie andra modeller också bara! Till configuratorn! Bara klicka och lek, i vitt gjorde den sig verkligen, samt i Grigio Ingrid, sjukt snygg färg.

Nej,sen efter klockan 12 skall man bara hem igen, skönt det dock, hem och träna, då Tobbe nu är sjukskriven från träningen på grund av en del muskelinflamationer etc. Inte så himla roligt, får ta och snacka skit med resten av folket där borta i stället. Sen kanske det blir en fika också, skulle vara gött, har inte fikat på längen nu, plus att jag måste in till Fenix och betala kritan, så jag slipper ha den hängades över huvet...

Tänk om...

Ska nog faktiskt gnälla lite på kylan, även om jag faktiskt tycker om den till en viss nivå, så kan det bli så sjukt kallt att cykla i motvind vid -5grader! Jag, eller rättare sagt mina ögon höll ju på frysa igen, sllting blev till i, och jag var tvungen att cykla ner till resecentrum för att köpa ett nytt tågkort. Inte nog med kylan, nejdå, den skulle kosta mig 990kr, dock kommer ju CSN som räddning imorgon, jippie!

Sitter faktsikt och drömmer lite om sommaren just nu, bara för att jag vet att jag måste gå upp till E-huset snart, och allting i denna staden är just nu is, gator, tortg etc.! Var inte så hajpat att cykla runt på en hockeyrink, när man dessutom har blanka däck, men vafan, det var lite roligt med...

Summer on the west!


Har precis skickat in projektet också, så nu är det en ren mattevecka framför oss, vilket inte är så farligt, bara linjär algebran som tar lite på psyket, men Lars är ju skitrolig som föreläsare, så det får vi ta helt enkelt! Nej, hemma vid16.00, sen bli det benträning,allt för att sen åka hem och njuta av en bit mat, mmmmmmmmm!!!

Snön bara yrde!!!

Blev så sjukt förvånad, satte mig på tåget vi 08.23, vi kom till hässleholm, där var det lika fint väder som i Kstad, sen när vi började köra mot hörby, så började det snöa! Och inte så lite heller, där låg nog nära en cm, och det var stora flingor. Folket som gick på tåget var alldeles fulla med snö, sjukt roligt! Blir ju så ljust och grant när det väl lägger sig lite puder längs gatorna!

Sen när jag klev av tåget i Lund, var det bara kallt, inte en snöflinga så långt ögat kunde nå, mycket lustigt må jag säga, hoppas dock snön drar sig hit, för jag har kameran med mig, beredd! Så nu skall jag sätta mig en tiominuter med det förbannade Matlab, som höll mig från att göra nästintill något igår, fattar inte mycket av det skitprogrammet, men det kommer väl arta sig.

Black Series...


Sen i En. dim. som vi skall ha snart, dock bara sem. idag, så håller vi på med Maclaurinpolynom an n:te graden, faktiskt riktigt skoj när vi väl började räkna på det, och taylors restformel, så nu kan man äntligen definera e^x till när nog tio decimaler utan räknare, inte för att man någonsin kommer ha nytta av det!

Sen blir det ju som vi alla vet helg, och fan va skönt det skall bli, att bara ta det lugnt i några dagar, träna, dock skall jag ju ner hit påSöndag, men annars sjukt bra helg, nice!

.






The sight of a lifetime,
inspiration at it's greatest moments!

HMS Helsingborg K32

Ojoj, vilken vecka!

Ja, denna vecka kommer inte bli lika rolig som de andra, dock så blir det bättre vecka 7, helt klart, sen blir det visserligen tentavecka. Hoppas nu bara man har tid att plugga till matten, men det känns relativt bra just nu, peppar, peppar!

Nu kom jag ner till Lund imorse, och här var skitkallt, minst -1grad! Det är nog första riktiga köldmorgonen på länge, vilket är sjukt gött, för då blir det snart vinter, och på vintern blir det ljust och skönt, helt nice! Sen när det väl blir lite snö, så får jag nog ta och köpa ett lite grövre däck till min cykel i Kstad, har lite av ett slicks på bakhjulet just nu, och det slirar rätt bra redan på blöta löv!

     R8 Project Kahn!


Så nu skall jag gå till E-huset, till E-A, och ha En.dim, sen lite  Lin. Alg...

Estockholmo, sie!

Nu så regnar det igen, för 74:e gången på typ två veckor, och det regnade inte så lite heller. Kom ner till Lund och möttes av värstingskyfallet, inte klokt vad det regnade! Folk bara sprang i panik överallt och trodde de skulle drunka, kanske inte riktigt, men nästan! Skönt när det väl börjar snöa!

Ska snart in på sem. i En.Dim, ska bli sjukt nice faktiskt, håller på med lite derivata etc. just nu, vilket gör det hela sjukt roligt. plus att Sigrid är bästa lektorn på denna sidan E-huset, helt klart! Sen efter det skall jag snabbt hoppa ut ur salen, cykla mot tåget, hem, och sen snabbt upp mot huvudstaden, där vi skall fira min brors födelsedag, plus lite allmänt umgås med Martina och Gustav, Sjukt nice!

By night, soon bright!


Nej, jag skriver nog i helgen igen, med lite bilder från Stockholm inkluderat!

FUCK YEAH!!!

Denna bilden som står ett steg ner, säger allting om hur dagen, och tillsynes min tillvaro de närmsta dagarna har varit! Sjukt nervös inför de förbannade tentares. på En.Dim har jag varit, och vi har snackat lite bland polarna om hur det kändes, och jag har sagt, "Det gick nog bra för mig iallafall!"

Made my day!!


YEAH!!!

Lite smått brådskande...

Det är nog vad jag snart har, iallafall om jag tänker att det är Lab, och kvarten inte gäller just nu! Så jag får nog tänka på refrängen väldigt snart. Dock så är det ju så sjukt trist, ska vara här från typ8 till 9 idag, lönt att ens åka ner här, men det är ju obligatoriskt idag, så bad luck!

Sen vädret som är utanför fönstret, sitter i Ina2 just nu, och regnet bara slår mot fönstret, ingen rolig dag alls, men det var en riktig känsla att cykla förbi först Teologen, sen zoologen, SoL och sist men inte minst Geologen, och det var sådär myspys-belysningstänt i alla byggnaderna, då är det faktiskt ganske gött att komma ner hit och veta att man gör något som är bra för ens framtid, inte bara slösar tid, nice!

Nej, nu skall jag gå upp till IP2, sen skall jag ringa studieservice, snacka lite skit, sen hem, fika, slänga på mammas vinterdäck och kanske ta en runda spring...

EOS 1Ds MKIII

Wow...

Vilken dag det har varit, en sån där Lördag som bara är perfekt! Det har varit lugnt och skönt, inte hjälp någon att flytta, inte gjort något skolarbete, bara njutit av temperaturen, träffat folk, cyklat och tränat. Kan faktiskt säga att nu såhär innan festen skall börja, så känns det riktigt bra, jag är taggad, glad, och KÄR! Dock bara i den vita damen längst ner på sidan, riktig kärlek rostar aldrig, inte heller en RUF Porsche...

Nej, men faktiskt så har det varit en bra dag, och jag kan inte annat och säga att lite musik på detta vore nice, sitter och lyssnar på en bra danslåt, lägger nog upp en liten youtube längst nere, så ni fattar vilken jag menar, hörde den dessutom på RixFM av alla kanalerna, som aldrig annars spelar sån musik!!!

Nej, så nu skall jag göra mig lite i ordning, spela lite Starcraft, kanske upp till Tobbe, allt innan jag och Tomas skall ut, nice!


RUF CTR2, love at first sight...

Vilken blåsning!

Hum???


Utomhus alltså, som det blåser här på de skånska slätterna, eller snararnordskånska slätterna, för jag bor ju inte vi Brantevik! Men det verkar bli en riktig höststorm ute, och jag cyklar mitt i den, lite wild&crazy sådär! Så snart skall jag bort och slänga mig i plurret och dra några längder, allt för att sedan kanske basta en sväng, men sen skall jag även ringa Tobias en pling!



Använde faktiskt kameran på första gången på länge, igår, och det var härligt, sånt väder som jorden visade också. Allting var så lugnt och stilla, inte ens vattnet på ån rörde sig nämnvärt, och det blev faktiskt bra bilder, jag är nöjd!

Nej, nu ringde far min, så vi är på väg mot Tivolibadet, där jag skall träna lite till, osm vanligt!!!!

Lite lustigt...

var det dags, nu är Barack Obama nästan president i USA, och vilken seger, en mörk person som amerikas president, helt sjukt historiskt måste jag säga! Undrar hur många som egentligen trodde det, men tänkte att i slutändan kommer de ändå rösta på McCain, för han är vit, vilket hade varit typiskt för de feta jävl...

Hur som helst, mardrömsdagen när det gäller tågen igår, helt klart! Först blev morgontåget försenat med nästan 50minuter, varpå vi fick stå och vänta på typ alla mötande tåg i hela världen längs sträckan Kstad - Lund! Sånt gör en galen till att börja med. Sen på kvällen gick jag och Johannes i lugn takt ner till stationen, han skulle ta 17:02 tåget, och jag 16:42 mot Hemstaden. Kommer upp till Höör, där tåget står stilla först en god stund, sen informerar dom oss om att det var problem i Hässleholm, så inga tåg fick komma eller avgå från stationen. Sen blev det bara värre, när de informerade om att alla tåg stog still, totalt 21st, och de skulle inte fixa problemet förrän vi 20.00! Då ringde jag hem, och frågade om skjuts fungerade, sagt och gjort, mor min kom ner till Höör, så jag var hemma i Kstad igen vid 19:45! Drygt att stå nere i Höör och glo på allt folk som sprang omkring i halv panik må jag säga!

Nej, så nu sitter jag och väntar på att Lin Alg. föreläsningen skall börja, ska ut och göra de sista uppgifterna till En Dim. analysen, så det är klart, sen har jag knappt någon matte kvar att göra denna vecka, men som alltid, det kommer mera!


Barack Obama, 44:th president of the
United States of America

Kallt, kyligt och fruset...

Tre för tiden mycket beskrivande ord faktiskt, det börjar helt klart bli vinter, och det gillar jag! Hellre hoppa över stora delar av hösten, ungefär som det gjort nu, och snabbspola fram till vintern, då det faller lite snö, och allt bli lite ljusare, mysigt! Men det är ju inte så roligt när det är full snöstorm och man skall försöka ta sig till stationen innan tåget går, inte så roligt, men det blir ju ett senare!

The sea as frozen...


Så dagen, eller rättare sagt helgen har bestått till 99% av flyttande av Daniels verstad, men nu är nog allting borta därifrån, jag har nämligen varit hemma och ätit, för att sedan dra mig bort mot gymmet och köra lite! Men det har flutit på bra tycker jag, var en helvetes massa däck som skulle lfyttas bara, tror jag kan gå vägen mellan gamla och nya verkstaden i blindo just nu!

Så nu njuter jag av mythbusters, och snart skall jag köra en runda Starcraft, nice det ni!