27:e juli...

Om ni undrar så har jag tagit lite av ett sommarlov, kommer tillbaks när augusti gör likså...


14:e juli...

har jag nu lyckats slarva en hel vecka med bloggen, och jag lovar er att jag har höjt ett varningens finger mot mig själv. Måste ju dock som vanligt skylla på jobbet, dit all den goda tiden går, resten så sover man, eller så äter man. Men varför klaga, något som jag däremot gör på värmen. Det roliga är nu att man ser alla på stalkerbook som skriver "sluta klaga på vädret". Men jag tycker det är skit trist just nu, vill mycket hellre ha -10 och snö, för då kan man ha roligt utan att behöva våndas och byta kalsonger varje kvart....

Annars å börjar det ju närma sig SM-kvalet i FitnessFive också, något som jag nu valt att avstå då jag inte hade nått det resultat jag önskat. Men jag och coach Per kommer självklart stå på torget och glo, ivarjefall en mindre stund. Skall bli roligt att se både Andreas och Jonas, men även Tobias Jönsson, som tydligen skall vara en grym nisse.



Annars har det blivit en hel del badande, detta dels i ett stenbrott i Sporrekulla, dels i stenbrottet i Oppmanna. Men jag har faktiskt varit nere i yngsjö och doppat mig. Inte för att glömma gårdagen då jag och Per stack ner till bryggan och tog oss några dyk. Jonas och han tös tittade också förbi, och stockholmare som de är blev det för deras del alldeles för kallt i vattnet!

Nej, nu skall jag ta räcern och glide upp mot Fenix, hoppas nu bara att Jocke har anlänt...

7:e juli...

Usch, har verkligen fallit in under kategorin som hatar solen, inte för den delen att jag inte vill ligga på stranden och ligga, men jag vill inte jobba med glass, den saken är säker! Men skam den som ger sig efter för tidigt. Hoppas nu bara att molnen kan rulla in lite sakta och skymma allt i några veckor.

Dock har jag utnyttjat kvällarna till att vara i Balsby och simma lite, mycket underhållade. Fick tillochmed med Tomas&Henke i Måndags kväll. Blir förhoppningsvis en favorit i repris ikväll, om det inte blåser to much that is. Blev faktiskt förvånad över hur varmt vattnet var, men jag badar ju i Åhus när det är 13-14c så.




Som ni kan se från bilderna blev det totala festligheter i Vinslöv, sen Tobbe&Sandra ville hylla sig själva genom att bjuda in oss alla på inflyttningsfest. Mycket underhållande och med extremt bra vattenmelon. Allting var njutbart och vädret var grymt. Vi satt nog ute till 11, dock var de flesta inne för att glo på bollen. Kvällens boll blir dock rolig, men Tyskland kommer att mosa Spanien...som vi alla vet.

Sen kom ju min älskade bror ner igår, gött att höra ans röst igår! Allt detta för att han nu skall inreda och måla lite i deras lillstuga. Allting måste ju nu vara klart till Maritna kommer ner nästa vecka, trevligt!

Så nu skall jag slänga mig på järnhästen och fräsa ner mot Fenix för att fika och njuta, sånt man gör i denna åldern!

3:e juli...

Jaså, då sitter jag här igen, dock bara för en liten snabbis här på bloggen, då jag tänkte ta mig ut i solen för att steka lite bacon. Måste ju ta tillvara på dessa soltimmar nu när man jobbar hela tiden. Trist på jobbet också, man kan ju inte inte uppskatta solen så mycket, inte för att jag uppskattar jobbet heller för den delen, men som Henrik säger, "tänk på pengarna".

Annars tycker jag att allting går alldeles för fort, veckorna bara springer iväg, samtidigt som jag själv bara står och stampar. Har  dock fått lite mer kött på benen efter dieten, men vi får se hur det går med SM-kvalet,, vet just nu inte om jag orkar eller vill vara med. Jag vill ju bara åka skidor just nu...



Gårdagen spenderades först på jobbet, sen till Friskis, vidare till Jocke, allt för att sticka ner till Åhus med Per en runda. Vi var faktiskt modiga nog att gå ut på bryggan och slänga några svanhopp i sjön. Folket som stog och glodde tyckte nog vi var lite galna och det var fan inte varmt, jag vill verkligen inte ljuga och säga tvärtom, det var skitkallt!

Nu får jag ta och gå ut och njuta lite, skall nog skriva lite mer imorgon, trots allt inflyttningsfest hos Tobbe&Sandra...