Jag vet ingenting!

kan det bli ibland, jag har ingen aning om varför, men jag har ingen lust till någonting, måste dock ladde min mobil. Å andra sidan har jag sålt både mitt akvarium och min p990i på två dagar, så ltie glad får jag vara, kanske ska ut till Staffan och tigga till mig en Marianne-glass, i utbyte mot att han får fota lite digitalt...muhaha

Nu tänkte jag dra mig ner mot Kaspers och glo lite, Jocke, Henke och Isse sitter där nere nu, så jag får väl göra dom sällskap. Glömde även mina glasögon på biltaket idag, blev helt paff när jag, sittandes med Staffan, drikandes kaffe, upptäcker att jag inte har min glasögon framför ögonen, måttligt roligt. Dom låg dock kvar, men det regnade, sjutk störigt. Nej, nu kör jag, så glädjs åt att Novitech  Rosso har börjat göra om 599GTB, så man slipper se flera Hamann 599:or.


Hemma igen, allt som vanligt!

Förutom det att jag har mattetenta imorgon, dock så var jag på frågestund på skolan, och där klarnade mycket, känner mig inte lika nervös iallfall! Men lätt blir det nog inte, snarare utmanande och underhållade på samma gång. Annars så sitter jag klistrad på kontoret som vanligt, Staffan är ju sjuk, mycket synd!

Hemresan gick väl också smidigt, var bara 30 mil till Rostock, och dom bara försvann, brukar ju vara så på hemresan, allt går mycket snabbare. Dock så mötte vi en Enzo, en SLR722 och ett antal porschar + lambos som alla ingick i Dustball 4000, från Paris till Berlin! sjukt fet, hann dock inte fota det, sinnesjukt dåligt av mig! Slänger upp lite andra lustiga bilder från hemresan och dylikt.





Innan Berlin; Hallemölla kvarn...

Jag hann ju inte få in bilderna från min och Staffans utflykt på onsdagen i förra veckan. Vi hade inget att göra, så vi kollade lite forum, och bestämde oss för att Hallemölla kvarn lät bra. Vi körde och körde, men kom bara fel, och till slut stannade vi, och Staffan frågade ett målande par om vägen. Tio minuter senare var vi där, och vilket ställe, fotonördens dröm, skulle bara haft ett 100mm macro och en EOS 1D MkIII. Här kommer iallfall lite bilder från vårt tillfälle!

Staffan kissandes, samt några bilder på honom i full action med EOS300:an och sitt 24-70/2,8L




Lite bilder från min synvinkel! mer finns på http://stellansfiesta.blogg.se

Jag ska erkänna...

...att jag börjar bli lite kär i denna staden, dock inte så förälskad som jag är i London, men -berlin kommer på säker andraplats. Det finns en viss känsla i att allting är så nytt och modernt. Men samtidigt så är det en skitig stad på många ställen, en stor byggplats som inte blir färdig känns det som. Där har ju London en fördel, det må vara skitigt, men vackrare stad är svår att hitta. Berlin har ju sin historia att skryta med, inte själva grejen utan allt omkring den, finns museum överallt till "förmån" för utrotningen. Fick en liten bild på muren idag, synd att man inte ser mer, den är skithäftig!



Påbilfronten idag har jag vid flera tillfällen varit på väg att få hjärtinfarkter. Vilka bilar, och idag var det Ferrarinas tur, FEM stycken har det blivit, och alla svarta (ok, en grå...) vilket är lite lustigt. Först blev det en 612 GT Scaglietti, sen såg jag vid golfbanan en 512 TR, och direkt efter det körde en 360 Spider förbi, alla dessa fick jag på bild. Sen såg jag en 430 Spider på håll, men det FETASTE idag, en 599GTB Fiorano, som jag mött två gånger, helt sjukt fet. Han drog den, och jag svimmade nästan, vackert var det. Sen blev det en hel del Aston Martins, fyra stycken, två V8 Vantage, och två DB9 Volante!!! Sen till sist, en Porsche GT3 MkII in Speedgelb!





Tage zwei, mädchen...

Det blev der zoologische garten direkt idag,mcket underhållande, grymt mycket större än vad jag kom ihåg det att vara. Har så ont i fötterna. Sen blev det akvariet, som ligger bredvid, och det var än bättre, älska allt som är exotiskt! Sen bar det av ut på staden, titta på flickor, bilar och byggnader, blir inte så mycket shopping, då här inte finns så mycket att shoppa. Ska dock in på Louis Vuittion imorgon och se om dom har väskan jag vill ha!



Då jag befann mig ensam på eftermiddagen och kvällen, så gick jag helt klart  ut för att finna lite bilar! Såg även en Gemballa BiTurbo, hann dock inte fota den, det är sånt som skulle kunna ge pengar, mycket ovanlig. Här visas dock en Aston Martin V8 Vantage och samma Gallardo som igår!


Berlin, tage eins!

började resan mot och i Berlin. Klockan 06.30 infann jag mig vi Statoil E22an, och därifrån mot Malmö och bussbyte. Senare var vi vid Puttgarden och vidare ut på autobahn, vilka vägar, tänk om det svenska vägnätet såg ut så! Hur som helst så har det varit bra väder här, har gått en grymt lång runda, nästan runt hela Berlin, bara för några biljetter, dock till en föreställning som tore verkligen ville se.

Vilken skillnad det är, jag var här för, tror jag, fyra år sedan, och då var Sony-center det enda som existerade vid potsdamer, nu, vilket liv, och staden Berlin, vilken arkitektur. Staffan, vi måste hit på en fotorunda, under blåatimmen idag, vilka bilder, jag var i chocktillstånd, helt sjukt! Man kan göra så mycket med så lite, mycket lustigt. Men det är en dag imorgon också, kommer väl en uppd. då också, dock sitter jag på en kapad, sjukt slö lina, och det är vad det är, gratis! Här kommer ett litet smakprov från dagens Berlin;



Eftersom jag är en bilfrälst carspotter så blev det en del bilar, här en 996Turbo, Lamborghini Gallardo Spyder, BMW Z4 M-coupe och en CL55 AMG med facelift! Såg även en430 Spider, dock stog den helt fel för bild, och en Aston Martin Vanquish, men efter första dåliga bilden, kom vakten för hotellet där den stog ut och glodde argt...
 


Måndag, och segt så...

var det måndag igen, och jag har lika lite att göra som alla andra dagar. Men man får göra det bästa av situationen, så jag,Staffan och Madde tog en kaffe, sen så stack Staffan till jobbet. Dessförinnan hämtade han ut sina filmrullar, 10 st. Reala-filmer. Nu så blir det nog matte, iallafall vill jag göra matten, men det blir väl till att slappa. Här kommer lite bilder från lördagens grillfest hos Staffan:


Fest hos Staffan, Berlin soon in business!

Sitter nu hos Staffan och festar lite allmänt, lika nyktert som alltid, i varje fall i mitt fall! Låter lite konstigt, men vi ska väl snart ner mot staden och festa vidare! Mår lite bättre nu ska ju trots allt till Berlin på torsdag, men henric och Torleif, kommer bli sjukt roligt. Älskar Tyskland, saknar dock London något enormt. Vill flytta dit, men det blir nog ett senare projekt, tänk, bara tänk. Har även nästan bestämt min nya stereo, blir nog inte hembio, utan bara vanlig 2.0 stereo. Med Cambridge Audio system, och B&W CM1 högtalare. Finns för beundran på hifiklubben.se!

Förövrigt så smygsläppte Aston Martin DBS, 517hK och en kropp utan dess like!


Stendött, helt åt skogen!

Jag har så sjukligt tråkigt, har suttit på kontoret hela dagen och räknat matte. Kanske inte den svåraste av matte, men det tar ju sån tid. Det är dock skönt när man väl kommit igång, men usch så trist det blir efter en timme. Så nyss körde jag ner till Daniel och drack lite kaffe, mycket stimulerande, stog och glodde lite på SRT-10n, som verkligen behöver tvättas! Sen på vägen mot kontoret stannade jag till på järnvägsmuseet, och tog några bilder på deras gamla ånglok, mycket bra objekt för macro förövrigt. Sen var jag på banken igår, med Jocke, Madde och Malin. Självklart var Caroline där, men vågade jag säga hej, nej då, ska vara lika j***a feg som vanligt, fy f*n för mig, J***a amatör är vad jag är!



Länge nu...

Det är ett tag sedan jag postade sist må jag säga. Har varit lite dålig med att ta bilder också för den delen. Har väl inte haft så mycket att stå i men bara inte haft tid. Var på introduktion på Komvux idag, tre andra IB-elver var där som ska läsa matte, trist. Annars har det varit en lugn början på veckan, börsen går ner, så gör humöret och känslan att nu är det höst. Blir lite mellankolisk, längtar efter sommartorpet och dylikt. Men jag får väl ta och rycka upp mig, ska verkligen plugga snabbt nu, tänkte vara klar med kursen innan sista oktober, så slipper jag ha det hängandes över mig när jag jobbar. Men nu ska jag koka makaroner, pch senare njuta av dessa!


166783-195

Foto på mig vid Valhalla. Fotograf: Staffan Nilsson. Kamera: EOS 30, 24-70/f2,8 L

Ett förslag..

Som blev verkligt. Fick inatt ett sms av Staffan, och frågan löd om vi skulle ner och glo i Jakrieborg imorgon. Denna lummiga lilla by ligger vid Hjärup vid Lund, och är byggd som en gammal medeltidsby. Sagt och gjort, vi gav os iväg vi tolv tiden idag. Vilken by, allting var så sjukt välvårdat och snyggt, nästan lite kusligt bra. Men vi gick en runda, insöp luften och atmosfären, sen körde hemmåt! Sen blir det ju Banken ikväll, röj eller inte, skoj ska det bli!

     

Vilken rökare till gårdag!

Blev en grymt bra dag i övrigt igår. Den började som vanligt, kontoret och lunch, därifrån vidare ner till staden. Mitt i parken satt han, Staffan, och väntade på att jag skulle komma cyklandes, så att han kunde ta en bit mat! Sagt och gjort, vi gick till Graffitti, där han klämde i sig en stor bakad potatis med tillhörande sås samtidigt som hans analoga eos 300 tinade. Vidare mot Wahlqvists och min lilla sötnos, Caroline! Sen gick det bara utför...



Efter all fika och lunch etc. så sa vi att nu kör vi någonstans, och så blev det. Jag föreslog Harsjömåla, långt uppe vid vilshult, en av Sveriges lummigaste sjöar. Efter en hel del rallykörning och grusvägar så kom vi fram, utmattade utav avsaknaden av AC i fiestan. Lugnt och skönt, endast ett par danska kanotturister som hade strandat vid sjön, annars helt tyst! Så vi satte kurs mot skogen, och myggen, och dom, dom var många!



Efter denna lilla tur så gick färden vidare, in igenom Olofström, där vi satnnade för ett snabbt pitstopp. Senare, på väg hem kom Staffan på att han vid något tillfälle befunnit sig vid något som kallades valhalla, någon form av utsikt, och sagt och gjort, på väg 116 mellan Olofström och Bromölla, satte vi kurs upp på Ryssberget i hopp om att vi tagit rätt väg...Det slutade med att vi helt plötsligt stog i en äldre herres trädgård, där han och hans son klippte gräset. Efter en sjukt bra vägbeskrivning, som inte alls var i närheten av där vi var, begav vi oss till baka mot Olofström. Sen var det bara raka spåret, det var ju skyltat. Kommer upp till en under bar vy, döm själva:



Ifrån skogen kring valhallaparkeringen, så begav vi oss rätt ut i skogen, där vi började fota en hel del macro, och andra roliga grejor! Vissa av bilderna blev bättre än andra:



Så nu sitter jag på kontoret igen, kom hem kl 03.10 inatt, efter festande på Banken, och hemkörande av en odrägligt full Henric!!!

Novitech, the way of the arabs...


430 Novitech supercharged, now in orange!

Får
väl ta och uppdatera, nu när Staffan är själv på hugget och uppdaterar vilt! Har väl inte hänt så värst mycket, mamma är iväg och jobbar idag, skulle väl ner till ikea och ilva senare. Själv så ska jag och Staffan ner och våldta varsinn kaffe, kanske något kaffebröd för den delen. Värsting varmt har det varit ute idag också, riktig wetex-effekt på vädret. Man blir bara värre och värre, kan inte sluta klaga...

Sjukt fräckt, var på ridtävling idag, och det var inte min sista!

Det var ju så att jockes lillasyster Matilda skulle iväg på ridtävling i Hässleholm idag. Samtidigt så skulle jag sälja mina gamla ramminnen till en herre som skulle just dit. Men vi kom dit, och blev överväldiga! Där var fina flickor, överallt. Dessutom i ridbyxor, dagen i ära! Men nu så tog ju jocke lite kort, och här kommer dom...

Ska förövrigt in till staden nu, sitter hos jocke och skriver!

 

Mycket på få dagar, stress!

Eller, nja, stress kanske inte är rätt ord, men jag känner att tiden inte räcker till helt enkelt. Var i onsdags och fikade med Madde och Staffan. Sen helt plötsligt så ville mina parenteser sticka till Malmö, och vips så befann jag mig på BMW förenadebil. Mycket roande att gå och glo, de hade ju trots allt både E60 M5 i touring och sedan, plus en hel drös med M-bilar. Mycket att titta på helt enkelt. Senare körde vi till ILVA och tittade på möbler och avslutade det hela med att äta en bit mat inne i staden.




Sen igår var en stor dag för en prylnörd som mig själv. Jag fick igår min SonyEricsson P1i. Har blivit så trött på P990n den senaste tiden, batteriet börjar bli kasst, och rent allmänt kan den vara störd ibland. Men P1:an, vilken mobil, känslan i handen, aluminium och gummi, och hela upplägget, fem stora stjärnor måste jag ge den. Jag älskar den redan!