Är tvåan bättre kan man tänka sig!

Knappast en fullspäckad lördag, men nästan. Ska snart med Staffan till gumlösa stenbrott och glo lite, sen har jag även varit och beställt Starcraft II. Hoppas nu bara det är bra, då det har tagit dom fem år att göra detta. Såg lite gameplay trailers på youtube, och nja, kanske. Har blivit lite mycket WorldofWarcraft, som är ett riktigt f**tspel. Så sjukt dåligt och så sjukt trist. Även det att Starcraft två bygger på exakt samma gubbar etc. som ettan är lite trist. Men i september så smäller det.

Nu ska jag snart iväg, Staffan ringer väl vilken sekund som helst, sen blir det lite vandring etc. 

Have to love Monaco, and thir parkings!
166783-101

Var ligger focus kan man tänka sig!

Nu är det så att detta är mitt etthundrade inlägg, så jag får gratulera mig själv och tackar till er som läser här. hade inte klarat det utan er, och jag önskar fred i världen...

Nu gick det över styr, helt enkelt över gränsen. Men hur som helst, så ska jag och min mor upp till Stockholm nästa torsdag och gå runt, titta lite, och (till Staffan) förmodligen köpa 18-50/2,8, då dom har ett hemma i butiken i Stockholm. Sjukt roligt ska allt detta bli, för att det var länge sedan man såg husen på söder, eller för den delen, virrvarvet i Slussen, saknar det redan nu! Nu är det dock fredag, och kanske blir det Kaspers, kanske inte, men en sak är då säkert, det gör inget lättare att bre smör på det!

Marschmallow eller UFO, avgör själva, endast jag vet svaret!
166783-100

Alpina för hela slanten!

Nu börjar jag bli kissinödig, det är en sak som är säker. Annars så vill jag ha ett Sigma 18-50/2,8 och lite annat. Men vill ha och vill ha. Man vill väl ha allt, men man ska köpa det först. Kan väl prata om något annat, så jag tar tankarna från såna grejor. Åker väl förhoppningsvis upp till min bror i Stockholm nästa vecka, om nu han kan fixa ett litet hotellrum bara. Men det fixar han nog i ett smack. Annars så känner jag för att renovera lite, kanske fixa till rummet lite, det hade inte varit fel. Vill ha lite färg på väggarna, typ vitt, med en fin liten fondvägg helt enkelt. Sen lite fina möbler, typ ny soffa och dylikt. Får bli nästa projekt. Nu ska jag och henke ner och dricka en kopp kaffe.


Fet Alpina B10 3.3...
166783-99

Vad är väl en boj i bukten!

Börjar faktiskt känna mig lite ensam, nu är det sommar och alla har någon att krama, men inte jag. Typ på midsommar, då satt jag uppe på kontoret och spelade tills rätt sent, vilket liv är det. Visst, Starcraft är sjukt skoj, men det hjälper inte mig att göra något annat än att tillfredställa mitt behov, typ. Annars ska jag sälja min cykel på torsdag, fick rätt bra pris på den, så det blir lite klirr i kassan. Även det att jag skulle upp till Stockholm, men det går ju inte nu, för jag ska till tandläkaren på måndag, kl10.40.

Men jag får väl övertala mamma om att vi ska köra upp där och hämta dom nästa vecka, blir nog roligt att bo på Stallmästargården i så fall...


Bryggan i Åhus, Staffan, med min kamera!
166783-98

Att bli glad handlar om KUBBKUNGEN!

Midsommar på äkta svenskt vis, det blir det idag. Har regnat konstant hela natten, och gatorna svämmar över, och ingen är förvånad över att meterologerna hade fel, än en gång! Inatt dock, så vaknade jag av en blixt, det åskade ganska kraftigt, och jag öppnade fönstret på rummet för att kolla lite på just det. Sen kom den, blixten och smällen utan dess like. Helt plötsligt blir allt vitt, och millisekunder senare smäller det till. Boomen var så kraftig att man kände tryckvågen, och alla håren på min kropp stelnade till. det låg nog runt 100dB iallafall.

Sen nu så blir det kanske en ensam midsommar på kontoret, kanske ut till henke, men vem vill sitta ute i viby i detta regnet. Nä, ska glo lite Simpsons och titta på nätet. Trevlig midsommar, ni som har någon nära!

Henrik blir glad, bara av att se kubben, underbart med glassen i handen!
166783-97

Ja, vad är inte en porrig bak!

Nu finns det inte så mycket att göra. Funderar på att sticka till Percys och shoppa möbler, vill ha ett nytt sideboard. Har letat efter ett snyggt ek eller valnötsbord som man kan ha längs väggen, typ 40cm högt och typ 2meter långt. Men hittar man något, nej, så typiskt. Annars så är det ju midsommar i morgon, och då blir det en väldig fest hos henke i Viby. Rätt många som ska dit, det blir grillning och trevligt sällskap, förhoppningsvis lite bra väder också. Sen vill jag även ha ett nytt objektiv, kollat på ett Sigma 18-50/2.8. Men det får också vänta, för börsen, och speciellt h&m sög stort idag, usch.

Anders haggelins nya GT3 RS...
166783-96

Grilla Staffans stuga!

Det är vad som ska häna ikväll. Ska ner och umgås vuxenstyle helt enkelt, lite trevligt med grill och vänner. Dricka lite kaffe tror jag bestämt det också blir. Annars har det varit molnigt här i stan idag, och Staffan var och beställde nytt objektiv, 12200kr fattigare blev han. Men det var mest det jag tänkte berätta, så att ni som läser vet allt som händer i mitt enformiga liv!

Joanna på Kaspers från i lördags, vackert!
166783-95

Burn, baby, BURN!

Än en gång har veckan blivit helg och folk har blivit djur, som måste supa sig svinfulla för att våg uttrycka sig känslomässigt. Hårt men sant, eller? Annars är det lugna gatan i Kristianstad, funderade dock imorse på att köra ner mot Malmö och besöka möbelvaruhuset ILVA, dansk och snygg design rätt igenom. Vill ha ett skrivbord, och en ny snygg soffa, men icke sa nicke, det blev fick på Wahlqvists istället. Och ikväll blir det väl utgång, kanske undergång, vem vet!

Vår nya vedspis!
166783-94

Stranden tar tid, så är det bara!

Det har ju varit ett bra tag sedan jag tagit mig tiden att skriva här på min lilla blogg. Anledningen är helt enkelt att vädret, som till synes har varit bra, har lockat mig och henrik till att flera dagar i sträck ligga på stranden. Och då är det lite svårt att skriva på bloggen. Och till min käre bror, jag tror att mitt resultat på provet kommer någon gång nästa vecka, dock så kändes det grymt bra när jag skrev det. Det var roligt, obeskrivligt roligt att göra provet.

Annars är det lrätt lugnt på alla fronter, funderar på att sticka upp till Stockholm snart, ska väl ringa till min eländiga bror och fråga om ett besök är välkommet!

Tivoliparken med de sju små dvärgar!
166783-93166783-92166783-91

Svenska nationaldagen i Danmark!

Nu blev det helt plötsligt så att jag, Staffan och Sara for över sundet, mot Helsingör, och den danska sidan av världen. Tänk om vi haft deras politik, blivit av med alla j***a bl****r. Usch ja, tänk om. Men nu handlade om det om Staffans och Saras plötsliga inblick i att det var billigare att handla sprit i Danmark, och för mig, ja, då var det väl billigare att handla godis, typ. Dock var det alldeles för varmt för något alls, typ 29c, men jag längtar ändå tills det blir vinter igen!

Här är lite bilder dock från dagens äventyr!
166783-90166783-89166783-88

Två Expertfotografer på äventyr!

En 400D och en 30D på extrema breddgrader. Så kan det gå ibland, och roligt är det. Att fotografera alltså. På något sätt får man ett visst sug för att fotografera hela tiden, och fotografera allt. Men så är det väl att vara nörd!

Än så länge är det ju bara måndag, men jag måste komma på något att göra, snälla kom på något!

Staffan looking king!
166783-87

Nu börjar det, the end is near!

Eller ja, säsong 18 av Simpsons har ju redan slutat, så det var ju synd. Men nu har jag börjat fota lite grann. Plus att jag har blivit spammad. Men det är sånt man får räkna med helt enkelt. Nu är det änå lördag, och då är det...ja, fest som gäller. Eller om man nu kan kalla Kaspers fest. Snarare ett ställe att "hänga" på...

Njut av min SUPRA komponent kabel!
166783-86

Nu är den välsignade här!

Ja, det var så att jag hade en Canon EOS 400D på g, kom idag. Längtade så efter att få bära upp den bruna papplådan. När jag väl öppnade, ja, gissa själva. Helt underbart att bara se låden, och som man brukar säga, det är roligare att bygga än att leka. Men detta var faktiskt väldigt skoj, har redan tagit ungefär hundra foton, och fler lär det bli. Helt sjukt bra kamera om man jämför med alla kompakt som finns på marknaden.

Nu är det dock fredag, och imorgon är det prov, och senare även klippning. Kommer bli häktiskt, och krävande, men vad gör det, jag har ju en 400D. Synes på Kaspers, där finns jag ikväll!

Bilden tagen med min kamera, bilden på lådan och Staffans ännu fetare 30D
166783-85

Nu är man tillbaks på jorden!

Efter en tremånaders borta-på-dagen-från-kontoret, är jag nu tillbaka här, även på dagen. Mycket tillfredställande kan man tycka, och mycket riktigt. Annars så tänkte jag bara säga att mitt pakert kommer idag, börjar bli riktigt nervös, brukar komma på en dag, inte kommit på två dagar ännu, ILLA!