Sitter faktiskt i skolan...

Nu är det faktiskt så att jga sitter här och glor, i Emma1. Har fan skola till 20.00, inte så värst hippt, inte när man börjar vid08.00. Men det kan ju bli så ibland, lite schemakrockar etc. Så jag skall nu ha en liten labb, allt för att sedan ha en tenta i ritteknik, hoppas bara jag kommer med 19.42tåget, så jag är hemma i kstad vid lite över 8...

Funky Katze...


Annars är det rätt lugnt, tog en snabbfika med Frida igår, faktiskt väldigt skönt ,var lite trist väder, men det får man allt leva med, kanske kan komma lite snö snart istället! Nej, jag tror att vi är på gångväg nu, ska bara ner en trappa, börjar 15.00, trots allt labb! Ska nog glo på lite tillverkningsmetoder på en gräsklippare, ska nog gåp rätt snabbt tror jag.

Sen är jag sjukt sugen på att använda min lilla kamera till något, inte använt den på aslänge, och då endast sporadiskt! Nej, får bli ett litet Canon-rejs nere i Lund i helgen, sjukt mycket fint att fota om det blir desecent väder!!!

Hejsåläng!

Jag blir in te gladare...

Nej, det börjar gå mig riktigt gött på nerverna att internet är fitt-cp. Heltochhållet mogoloidt, vilket inte är så roligt, då allting tar typ *7 så långt tid som vanligt! Men den som väntar på något gott som det så vackert heter...

Annars har väl dagen inte varit så farlig, fick ju sovmorgon idag, när pappa kom in och frågade om jag skulle upp, och jag kunde skönt säga "klockan 7". Det, det är äkta glädje! Just nu sitter jag som vanligt på kontoret och lyssnar på musik, faktiskt en gammal klassiker; Underworld - Born slippy. Vet dock inte vad som händer annars, har varit ute och sprungit idag, nytt personbästa, in och tillbaks längs vallen vid hammarsjön på 24min, jag lodade duktigt, och det känns!

Sen imorgon måste jag tyvärr ner till Lund, då jag tror att min matte-nisse råkade ta min bok av misstag, då han la sina grejor ovanpå när han skulle hjälpa mig, sen fick med sig min bok, vilket inte är bra då jag har en liten tenta å Måndag!

När jag kom hem efter det, så stack jag ut til Däckia för att hälsa på, sen körde jag in, när Frida väl ringde, och tog en kopp med henne. Sen tog vi oss en välbehövlig promenad på staden, alltför att njuta av det exma vädret, snälla håll i sig i helgen!!!!


Hyperion

Vilket väder!

Dagen har ju varit en riktig juvel i det annars rätt så karga höstvädret. Man ser verkligen på träden att hösten är på antågande, stora kliv mot det kalla gäller nu! Men det skadar väl inte med lite kallare väder, sålänge det inte regnar hela jävla tiden så brukar hösten gå rätt fort tycker jag, sen är det ju nästan bara nerförsbacke mot sommaren, med undantag för de sjuka snöstormarna i jan/feb, menmen...

Marstrands fästning
 i bakgrunden...



Men annars så går det väl nästan an, det är lite kämpigt, men när man väl går av på perrongen i Kristianstad så lättar det mesta! Sen var ju gårdagen ett fiasko, då vi fick reda på att vi hade cp-tentan på kvällen, så jag fick köra ner till lund för att sitta i skolan från 17-20...Sattt dock bara till typ halv åtta, men jag var rätt mör från att ha gått upp klockan 5!

Så nu skall jag bege mig bort mot det Tobbska residenset, där jag skall intaga en kopp java eller zwei! Skall bli en underbar resa genom denna underbara staden, som jag faktiskt har börjat uppskatta mer och mer, vilket får mig att inse att det blir svårt att lämna denna satden förgått, man kommer nog bara tillbaks...!

Sommaren...

Just den håller nu på att ta slut faktiskt. Man märker att den försöker värma upp luften utomhus, men den orkar liksom inte riktigt längre. Det blir med andra ord snart höst, och det är ju trots allt snart Oktober, men det lustiga är att förra septeber var mycket varmare, då låg man på stranden typ den 10e sep. Mycket lustigt må jag verkligen tilläga!

Så så sätt kan man ju gräva ner sig i att det snart blir snorkallt, och man måste planera varje steg man tar, för att det kommer bli så kallt, man måste ha en massa kläder på sig, etc. Jag gillar när man kan gå ut i shorts och tischa, sätta sig på cyllen och cruisa längs med sjön in till staden, sätta sig på en uteservering, utan att armarna trillar av, för kylans skull. Men det kommer ju en sommar nästa år med...

Kyrkösund, Skärhamn!


Nej, nu skall jag sätta mig på cyllen, och ner på staden och njuta av vetskapen att denna veckan som kommer, kommer inte bli så himla jobbig, skönt som fan!

Himlen runt hörnet...

kan man ju uttrycka sig såhär inför helgen, men det var även så som Lisa Nilsson uttryckte sig i en låt från 90-talet! Faktiskt en väldigt bra låt, och jag lyssnade faktiskt nyss till den, då dom lustigt nog körde den på RixFM. Sjukt ovanligt att dom faktiskt kör så gamla och bra låtar!

Aston Martin V8...


Nej, dagen gick ju också alldeles för fort, jag skulle ju inte vara i skolan förrän klockan 13.00, och då var ju redan hela dagen förstörd. Känns så lönt att åka ner för en lektion, inte för att jag behöver, menmen. Så jag bestämde mig för att gå lite tidigare, sisådär 14.30, så jag hann med 14.42tåget till K-stad, sagt och gjort, så cyklade jag som en galning nerför backarna i Lund och hann utan problem till tåget...

...Vantage...


Sen ser jag till min förvåning att Frida satt där, långt fram i tåget, precis där jag tänkt att stiga på, så nimt! Så vi satt och snackade lite skit, löste lite Suduko, och vips, så var resan till sitt slut. Har aldrig gått så fort till K-stad innan, helt sjukt skönt att slippa ta pågatåg upp i Hässleholm också!

...Estate?


Nej, så nu skall jag kanske bege mig hemmåt, hämta bilen och köra bort till Jocke, så att jag, han och Henke kan sticka ut lite ikväll. Blir rätt mycket lättare med bil, men jag får sde, kanske inte orkar, men det hade varit så mycekt skönare inatt, när det inte är alltför varmt! Sjukt ruggigt har det livit ute! Sen imorgon så är det öppet hus på järnvägsmuseet här i K-stad, ska ner och fota lite smått tänkte jag, hoppas på fint väder...

Hörs imorgon!

Vilken snabb vecka...

Nu är det ju redan Torsdagkväll, vilken speed det har varit denna vecka. Tänkte nog i Måndagsmorse att denna veckan tar aldrig slut, jag är så trött. Det var jag också, för i Tisdags vaknade jag klockan 6, men jag skulle varit på väg mot staden vid den tiden, illa! Så jag fick låna bilen av mamma, då jag ändå slutade klockan 12, så jag var hemma rätt så tidigt! Så nu är det ju bara Fradag kvar, sen är det helg igen, lite skrämmande faktiskt......

Another T44...


Så nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag skall hitta på, har dock ringt Tobbe, så jag flänger nog bort där en snabb runda. Har även tagit tillfället i akt och tränat idag, så sjukt gött, körde en hel del med Lars Sandström, och han, han kan sina grejor. Vilka magövningar jag har lärt mig idag, killer-plankan etc.

Nej, nu blir det faktiskt Tobbe som gäller, ska våldgästa lite, har inte pratat med så många andra, och jag verkar vara den enda som inte skall upp allt för tidigt imorgon, då jag börjar ett, slutar tre, inte så himla skoj, menmen, hörs imorgon!


Vilken dag...

För nu har Tobbe och Sandra flyttat, och jag har hjälp till en liten del. Men det var inte så mycket att flytta, och det gick faktiskt mycket mer smärtfritt än vad som vi hade tänkt. Den stora hyllan var inte så farlig som den såg ut och den kom ju upp snabbare än sofforna! Så nu är jag på kontoret, sjukt trött är jag, vet inte varför!

Så nu skall jag kolla lite på Mythbusters, vilken toppenshow, sen skall jag hem och äta en liten bit, allt för att sticka upp till Tobbe när dom skall äta lite kinamat. Dom har ju ChinaWall rätt nära så att säga. Plus att vilken releaf, inte långt alls att cykla, helt sjukt gött, och bättre för Tobbe med, han kan använda cykeln sjukt mycket mer!

From here to eternity,,


Nu måste jag göra något åt att jag är trött, känner dock inte för att gå och lägga mig, inte riktigt min grej måste jag säga, så vaknar man helt sjukt cp. Nej, jag sticker ut, och cykler hem, kallt och skönt, då vaknar man kanske...


ÄNTLIGEN!!!

Ja, så får jag faktiskt säga, för att detta är en av de första gångerna jag har kommit in på internet denna vecka, allting bara strular hela tiden. Jag kan vara inne i 10sekunder, sen ballar det ur i tio minuter, samma sak hela tiden. Därav jag inte kunnat uppdatera. Men så nu skall det förhoppningsvis bli lite ändring på det, man måste ju uppdatera för att hålla levande!

Night at the yard, panorama...


Annars har veckan inte innehållit så mycket, var sjuk förra helgen, så träningen fick komma i andrahand helt klart, sen så har jag haft skolan som tar en del tid. Både onsdag och Tisdag hade jag tenta till 20.00, så då blev det riktigt sent, speciellt onsdagen, då jag gick från 08.00, till 20.00, inte illa! Man känner si så maktlös när inte tiden går ihop, känns lite segt faktiskt. Men sen å andra sidan, så kommer det bättre tider, man får bara offra lite för att klippa detta jättehöga gräset bara.

Nej, nu skall jag hinna med allt annat, jag skall ut till Tobbe, ner till Max, in till kim, och sen hinna fota lite, önska mig lycka till, njut av mitt panorama, så hörs vi imorgon, när Tobbe ska flytta!

Nehe, inte det...

Nej, egentligen som måste jag hem och springa nu, kanske träna en snabb runda också, men jga var tvungen att uppdatera lite, händer ju så sällan. Jag har dock haft en del på huvet nu ett tag, men idag känns det som det börjar ordna upp sig lite ivarjefall. Har haft en bra vecka hittills, men näste blir nog mycket värre, inte roligt...

SLR Roadster...


Dom har ju fått för sig att byta ut en gammal bro, som ligger lite utanför Lillö. Så nästa vecka ska det bara gå bussar mellan Kstad och Hholm, vilket inte gör mig glad alls. Detta betyder att jag, när jag börjar 8, kanske måste ta bussen vid 6, istället för 06,23 som tåget går normalt på, sjukt illa, kunde dom inte bara satt in bussar som går hela tiden till Hässleholm...

Annars så sitter jag och velar om jag skall köra en Ipod touch eller inte, just nu har komplett.se 6st hemma av 16Gb versionen, så jag får nog vara lite snabb om jag skall få tag på en. Sen blir det nog ett skal från IwoodNano, så sjukt heta är dom. Dock så är $95 rätt mycket, men det håller ju i evighet, något som batteriet i ipoden inte lär göra!

Så nu beger jag mig, skall kanske skriva imorgon, får se om jag hinner och har lust, börjar inte förrän 13, vilekt suger, kunde haft den ensamma lektionen klockan 8, varit hemm typ 11, illa!!!