Sitter och väntar...

Sitter nu här i Ina1 och väntar på att en dim. analysen skall börja, dock bara ett semenarium idag, dock skulle hon föreläsa lite innan, nice! Känns som att det bara har varit matte nu, och det kommer nog inte bli bättre framöver, har ju både en dim. och lin. alg. nu på samma gång, men det skall nog gå vägen, ksall ju bara läsa matten till våren också!



Annars har det varit en gicande vecka, har varit här nere, har umgåts en hel del med Tomas och Tobbe, då dom suttit i Tobbes studio och recordat lite demos etc. Sen har det varit träning som vanligt, dock var jag och tog några längder på badet igår, då det var för dåligt väder för att springa i! Vilket höstrusk, allting bara flög omkring, träd, kor, barn etc.!

Sen helgen är redan planerad, blir väl nån fika, men mest flytt till Däck1, då Daniel nu skall flytta in i sina nya lokaler. Kommer nog ta en hel del av helgen, och innan dess måsta jag fixa mina parentesers vinterdäck, prio. 1 just nu...

Mot mörkare tider...

Nu går det verkligen mot mörkare tider, nu när det har blivit vintertid och allt. Man märker verkligen det, med tankwe på att någon gång vid 4-snåret, så blir det bäckmörkt ute. Tur dock att det blir lite ljusare på morgonen, tack vare tidsomställningen! Så trist att behöva cykla i mörke på morgonen...

Darkness ahead...


Satt och läste Metro på tåget som vanligt, har varit så sjukt mycket smygreklam för Blondibellas blogg nu i typ två veckor, sen hon "la det på hyllan". Sen nu helt plötsligt så ksall hon börja igen, fastän hennes bloggande gjorde så att hon föl efter i skolan, hur smart är det. Dock en eloge till henne då hennes bloggföretag är värt en bra bit över 5miljoner, inte illa, med tanke på den skit hon har fått utstå, alla anonyma kommentarer om allt möjligt, ynkryggar som inte vågar skriva sitt namn och stå för sin sak, fetton med andra ord...

Newj, nu skall jag kolla lite på gymgrossisten, sen titta på kommentaren om att man inte skall trycka i sig syntet, undrar då varför folk äter färdigrätter, kolla innehållet i dom.............

Nej, nu skall jag...

Nog ut och cykla lite grann, kanske cykla bort till Tobbe, se om han svarar på telen, man vet aldrig. Sen skall jag äta lite clementiner på vägen, har 4st bredvid mig här, för nu är det helg, och tentan är över! Har varit en toppendag, började med ett träningspass, armar, sen ner till Johan och Daniel, som bygger i de nya lokalerna, sen upp på staden för att dricka en kaffe, allt för att sedan åka hem och äta en splendid middag!

Nej, nu ger jag mig iväg, förlorade på Starcraft, 4 mot 1 blev lite väl!

Weekend deluxe...

Skall verkligen njuta av denna helgen, så välförtjänt, nu när tentorna är över och man kan kolla på allt folk som måste jobba eller dylikt, roligt! Kom inte ifrån möget förrän lite över 18.00, men det gick bra, kändes faktiskt grymt nice, och mina och Johannes svar stämde överens, så något rätt har man ju!

Skärhamn summer -08


Nej, nu skall jag sätta mig med en runda Starcraft som jag inte hann avsluta innan idag, sån runda, där alla lever och frodas, nice! Sen blir det tysekn på armar imorgon, måste beställa nytt protein också, kanske blir samma SCI-MX som innan, plus lite Whey-80 pepparkaka, sen vill jag ju ha Vitargo, bara för att alla har det, ska bli stor!

Så vi hörs kanske imorgon, jag ska upp tidigt så!

Sun is shining, the weather is...

Hoppas nu att någon ser att dett är både en sångtext och ironi, för det är det faktiskt. "Under the rainbow" finns också med som fras i texten. Hursomhelst, så har dagen inte varit direkt nice, har suttit och pluggat matte, känns inte som att jag kommer längre nu, men vad göra liksom. Dock har det varit lite skojsigt, var och åt lunch med min far, på Max, sen in och snacka lite skit, och handla kläder med Sandra, Kim och Tomas. Så nu skall Alice vara snyggast på hela dagiset, äga stället!!!!!!

Nu tänkte jag faktiskt ta mina träningskläder, cykla ner till Daniel och kolla i en kaffekopp, kanske fylld med kaffe, vem vet. Sen lite senare skall jag bort till Friskis, där jag och Tobbe skall köra vårt sista Rygg/bröst pass på tyskt vis, nästa vecka sakll det vara normalt igen, nice! Så nu lämnar jag detta till förmån för annat....

Skärhamn forever...

Just nu...

Kan jag inte slappna av, har Tentavecka, och jag har suttit lite med matten, typ två timmar imorse, känner mig bått så sjukt omotiverad. Spyr gör jag snart, det är så trist. Har nu bestämt mig för att ta mig igenom det första året, för att sedan se hur jag gör, så har jag matten avklarad ivarjefall, så kanske jag hoppar på högskoleingenjör istället, eller något annat, kanske jobbar lite, vem vet!

Annars har dagen inte varit så värst gicande, har mest varit på kontoret, men även nere hos Danilen, snackat lite skit, sen nu sist har jag varit uppe på staden med Tomas och fikat, gått och han har shoppat lite kläder. Men vilket väder det var, faktiskt skönt för att vara slutet av oktober! Så nu skall jag hem, springa lite, sen plugga en aning, senare kanske sova eller fika, vem vet.

Det enda jag vet just nu är att denna bilden är så fet...


SLR Brabus +SLR 722

Vitt, vitt, vitt...

Påminner faktiskt mig om vintern, denna bilden, dock bara färgen, inget annat. Hursomhelst så är det skönt att ta det lilla lugna, somnade på soffan vid lite över 22 igår, vaknade en timme senare, av att min far sa till mig att gå upp och lägga mig. Så sjukt varm var jag, massa värmeljus och skit tända, typ 40grader i storarummet.

White as snow...


Hursomhelst så har dagen varit rätt lugn den med, stack tidigt bort till Friskis och körde lite crosstrainer, sjukt jobbigt, blev en halvtimme, allt för att bli så sjukt svettig. Sen ringde jag Tobbe, om att sticka upp och fika, vilket vi genast gjorde, nästan genast iallafall. Sen blev det en lång runda på staden med parenteserna, då Tobbe stack ner till Frida och Axel, som spelar in lite på C4-skolans studio!

Så nu skall jag ringa Tobbe igen, se vad han gör, och förhoppningsvis hitta på någon, antingen sjävl eller med honom, allt är öppet...

Min sol går snart ner...

känns det verkligen just nu, har verkligen grävt ner mig i skit, djupt. Fattar inte hur jag lyckas må så dåligt hela tiden, vad man än gör, hur man än gör det, så ser man bara det som ett misslyckande, och ett svart hål, så sjukt oöverkomligt. Varje ljusglimt krossas så fort man bara tänker på alla problem och dylikt man har, fy fan för livet.

Setting for the last time..


Ja, så känns det just nu, ensamt och jävligt, känner mig som världens största belastning, för alla, vänner, familj och min omgivning. Känslan av en lättnandens suck har jag glömt för längesen, dock har jag inte gått så långt som till att lyssna på Håkan Hellström, nästa stopp rakbladsstad...

Nej, jag får ut och cykla lite i regnet, hoppas att ingen ser mig utan lyktor på cykeln, så ingen behöver skämas över mig, så som mina föräldrar...

Hösten...



Fick dra till med några höstbilder idag, plus att jag klämde in en med den nya auton. Faktiskt mycket trevlig, trots att den är automatväxlad (läs: pensionär). Nej, det var faktiskt trevligt att fota lite,har inte använt kameran så mycket! Sitter på kontoret och äter ostriskakor, mycket goda, sen har jag så sjukt ont i ryggen, blev nog lite fel idag! Men sånt man får leva med, helt klart.

Nej, jag skulle bara informera om att jag är nyklippt, och att ehlgen snart är slut, inte så jävla skoj må jag säga, sen är jag även sugen på russin! Ska nog dra ner till konsum och kolla om dom har några, för maxi hade ju inte det!!!

Nu...

Skall jag köra ner på staden, sen skall jag faktiskt festa litegrann, ska bli nice...

Men först skall jag ändra min avatar...

Skulle bara informera lite...

Om att det snart är helg, igen. Usch så tiden bara flyger iväg, inte så roligt när man har slappe-veckor, för man vet att det kommer bli värre, inte roligt. Men man skall väl leva i stunden, och för stunden så vill jag vwerkligen ha en SonyEricsson X! faktiskt! Släpps idag, och jag teror det kommer bli svårt att lägga vantarna på en sån, men jag har intalat mig sjkälv att om jag klarar mattetentan om två veckor så unnar jag mig en sån, inte illa faktiskt.

Nej, snart skall jag ha matte, ska slösurfa lite till, kanske CAD:a lite, bara för att det är så skoj, sen in och sätta mig och glo i typ två timmar på en bunke griffeltavlor, wish me luck, vill hinna med 12.02-tåget!!!


Sicken bild...

Sitter just nu uppe i Emma3 och caddar för fullt, kommer att spara så sjukt mycket tid på att sitta här idag, för att sedan slippa restan av möget, vid ett senare tilfälle! Men det är ju inte så lätt, då allt gå emot en tycker jag, ena stunden funkar allt, nästa stund försörs man av en fas eller ett hål!

Usch och tvi...


Annars har det varit rätt lugnt, är så sjukt trött, gått upp nu 2/3 dagar vid fem, sista dagen imorgon, kanske jag skiter iritteknik föreläsningen, hade varit guld att sova till sju faktiskt! Var uppe hos både Henke och Tobbe en sväng igår, mycket intressant, hjälpte Tobbe med det nya "matbordet", en ekskiva mellan två väggar typ, sjukt snyggt!

Så nu skall jag fortsätta lite, se om jag kommer någonvart, vill ha lite extrapoäng på detta möget, så man klarar tentan om två veckor........

Usch för IKEA...

Nu börjar jag faktiskt bli lite småtrött på IKEA-möbler, har nu monterat säkert 20grejor från ikea på mindra än två veckor. Men det värsta var ändå Henkes soffa, som vi fick trycka upp för åtta trappor, med våld, jag var så sjukt trött efterår, klarade typ inte av träningen! Men det var roligt det med!

A man, his balcony...
   


Sen igår så var det dags uppe hos Tobbe igen, då han skulle ha lite hjälp med sin och snadras sänggavel, dock går det rätt fort med såna mindra grejor, men enkes byrå, den tog ju bara 90minuter. Sen blev det även en liten fika, eller faktiskt två, efter det, först med Tobbe på Fenix, sen på Wahlqvists med mor och far, sjukt nice!

Så nu skall jag njuta av de sista timmarna på dygnet, kanske ringa och köra upp till henke, man vet aldrig, ut och cykla skall jag iallafall! pusshej

Sitting here in the...

Sitter faktiskt i datasalen IDA, kändes lite lustigt att skriva att "jag sitter iIDA", kan tolkas väldigt fel. Hursomhelst så ska jag snart ha ett snabbt semenarium, där vi ska diskutera lite matteuppgifter, snyggt att jag redan gjort dom faktiskt! Ska bli så sjukt gött att ha helg, slippa oroa sig för något, då jag klarade matten i måndags, så blir måndagen även den väldigt nice!

ProEngineer...


Bilden ovan visar ungefär vad jag håller på med just nu, sa snart ha tenta på just maskinritning, så det är värt att lägga lite tid på detta, få r ju extrapoäng vid tenta om man gör småupgifterna! Faktiskt har jag kommit in lite bättre i programmet, som i tisdags såg helt sjukt ut, mycket lättanvänt, speciellt om man har lite dataskills...som jag inte har, menmen...

Så gårdagen var ju slapp, var på IKEA men Henke, där han köpte lite grejor, som vi skall sätta ihop ikväll, när han väl fått upp lite möbler i lägenheten, och igåreftermiddag, så hjälpa vi faktiskt Malin att sätta ihop hennes IKEA-möbler, då hon fått ny lägenhet!

Men ikväll blir det TRÄNING, nice...