Vilken rökare till gårdag!

Blev en grymt bra dag i övrigt igår. Den började som vanligt, kontoret och lunch, därifrån vidare ner till staden. Mitt i parken satt han, Staffan, och väntade på att jag skulle komma cyklandes, så att han kunde ta en bit mat! Sagt och gjort, vi gick till Graffitti, där han klämde i sig en stor bakad potatis med tillhörande sås samtidigt som hans analoga eos 300 tinade. Vidare mot Wahlqvists och min lilla sötnos, Caroline! Sen gick det bara utför...



Efter all fika och lunch etc. så sa vi att nu kör vi någonstans, och så blev det. Jag föreslog Harsjömåla, långt uppe vid vilshult, en av Sveriges lummigaste sjöar. Efter en hel del rallykörning och grusvägar så kom vi fram, utmattade utav avsaknaden av AC i fiestan. Lugnt och skönt, endast ett par danska kanotturister som hade strandat vid sjön, annars helt tyst! Så vi satte kurs mot skogen, och myggen, och dom, dom var många!



Efter denna lilla tur så gick färden vidare, in igenom Olofström, där vi satnnade för ett snabbt pitstopp. Senare, på väg hem kom Staffan på att han vid något tillfälle befunnit sig vid något som kallades valhalla, någon form av utsikt, och sagt och gjort, på väg 116 mellan Olofström och Bromölla, satte vi kurs upp på Ryssberget i hopp om att vi tagit rätt väg...Det slutade med att vi helt plötsligt stog i en äldre herres trädgård, där han och hans son klippte gräset. Efter en sjukt bra vägbeskrivning, som inte alls var i närheten av där vi var, begav vi oss till baka mot Olofström. Sen var det bara raka spåret, det var ju skyltat. Kommer upp till en under bar vy, döm själva:



Ifrån skogen kring valhallaparkeringen, så begav vi oss rätt ut i skogen, där vi började fota en hel del macro, och andra roliga grejor! Vissa av bilderna blev bättre än andra:



Så nu sitter jag på kontoret igen, kom hem kl 03.10 inatt, efter festande på Banken, och hemkörande av en odrägligt full Henric!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback