En hunungslungad linjedomare...

Kan man ju få till ibland, om man säger så! Nu över till dagens nyheter, eller gårdagens med kanske. Blev en snabb och lugn runda till Banken med Henke igår, skönt var där, inte mycket att titta på förutom hon den söta tjejen från Allfoto-butiken. Sjukligt söt är hon, lite som en ängel, med långt blont hår och tandställning........


Nu över till dagens nyheter, Blev en sen morgon, mycket tillfredställande. Efter duschen och frukosten var jag redo att möta världen, efter att ha suttit med mina två nu tal-lösa föräldrar, förkylda som attan båda två, så bar det v mot staden! Eftersom Tobbe ringt tidigare på dagen, och impulsförskaffat en (för Sverige) unik Trek custum-cruiser, så bikade han också till staden, mycket trevligt! Wahlqvists var målet, och efter en stund anslöt även Henke på en kaffe, en välförtjänt sådan. En gångrunda på staden blev det med, titta på allt folket som nu går runt i svarta jackor, och titta på altt julpyntet i staden såhär bra till skyltsöndagen imorgon!

Tobbes nya bike finns nu på
Fjabben.blogg.se

Ikväll blir det en runda till Banken, men först ner till Henke i åhus och slappa lite förfest...typ. Får väl se om you-know-who är där!!!

City etc.

Kommentarer
Postat av: Fjabben

Mycket fin bild på mig.... hum hum hum

2007-11-24 @ 17:44:35
Postat av: Axel

Du klagar alltid på bilderna på dig!!!

2007-11-24 @ 21:41:20
Postat av: fjabben

Man får göra det man är bra på...

2007-11-25 @ 00:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback