Bron mot evigheten...

Kunde ju nästan varit en titel på en riktigt dålig dramafilm, typ som Bron över floden kwai! Men hur som helst så rullar det mesta på som vanligt, telefonen är lika tyst som vanligt, funderar på att försätta mobilen i pension, har ingen nytta av den, kostar bara pengar. Var dock och bytte däck på båda bilarna hemma igår, så nu är det skönt att köra igen, hatar vinterdäck, som att köra på svampar! Tur man inte har dubbdäck, ännu värre skräp det där.

Not the bridge over Kwai...


Ska även idag slänga ut canon 400D på blocket, har dock inte bestämt vad jag ska ha för den, får väl försöka på 4000kr, och en 2500kr för objektivet. Den har trots allt rullar en hel del bilder, typ 3500 exponeringar på mindre än ett år, och då har den legat rätt mycket över vintern! Skulle ju tagit lite snöbilder, men det har ju varken varit kallt, eller snyggt med snö för den delen, lite synd faktiskt, snön är mysig att fota!

Så dagen innefattar att skriva denna bloggen för att jag ska själv kunna läsa den, sen blir det tillbaks till jobbet, då Ronny på TeamSportia just kom med sin CLS500 med AMG-paket, mycket vacker bil! Sen blir det ett hårt träningspass själv, ska köra bröst och triceps idag, ta lite på överkroppen bara! Senkvällen blir nog att du får sitta och uggla på kontoret, kanske blir till att läsa lite fysik, och sen till Bar-B-Q för att äta med far min, det ser jag faktiskt framemot, so back to business...totally alone!

Kommentarer
Postat av: Joakim

anledningen till att du är "alone" är ju att du inte vill umgås med oss när vi hör av oss.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback