Verkligen inte min dag...

Varken idag, eller igårkväll för den del. Min cykel har nu gett upp hoppet helt, då växeltrumman har fuckat till det rejält. Allting började när jag skulle hem från Tobbe och monopolet igår, och kom så långt som till Kronfågel. Helt plötsligt låser sig bara allt, huxflux, och jag blir sjukt förvånad. Pedalerna gick inte att rubba! Så jag drog cykeln bakåt, för att tvinga upp pedalerna ur sitt dödläge, varpå hela alltet bara hoppar till och fungerar. Kommer över bron, då händer allt på en gång, Nevbultarna lossnar, så kedjan åker av och etc. Jag fick ringa en bärgare, som tog mig hemmåt.

LP640 Roadster x2


Sen när jag skulle fixa det idag, så funkar inget, så det blir mohlins nästa för cykeln. Lånade pappas cykel in imorse, så självklart börjar det regna uppe vid sjön. Ner som satan i skogen och ta skydd, hann undan det värsta. Kommer precis in till kontoret, då öppnar himlen sig totalt, bara öser ner, och jag njuter av att vara inomhus, helt klart!

Så nu ska jag snart bort och träna, och några bilder från kameran blir det inte, då Staffan ännu inte hittat någon CS3 keygen som funkar, och jag vill inte cracka möget, så jag inte kan uppdatera. Nej, mer kommer ikväll, om vad som sker med cykeln och allt annat, ska kanske ner till Malmö imorgon och hämta blixt, 580EX...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback