Snart midsommar igen...

Och det skall väl bli roligt, eller vad tycks. Nja, hittills är det alldeles för varmt ute, om man inte ligger på plajan detvillsäga. och även där går inte ligga, för man kan inte bada, för vattnet är för kallt. Lite moment 22, men annars mycket trevligt. Vädret lär ju inte bli sämre de närmsta dagarna heller ju.



Annars har det varit en varm och hektiskt vecka, inte minst som nationaldagen stal en dag, och den var ju inte den snabbaste dagen i världen. Dock fördrevs denna rätt så smärtfritt uppe hos Henrik, där vi spelade och allmänt satt och latade oss. Snabbt blev det kväll och vi begav oss ner på staden, där vi satte oss på banken och slappade. En hel del kaffe och skitsnack senare körde vi alla åt varsitt håll, allt för att vänta på lördagen. 

Idag ahr det varit en hel del aktiviteter, inte minst träningen och staden. På staden blev det först mat på Fenix med Jockeoch Henke x 2. Sen ville dom inte dricka kaffe där, så vi rodde bort till Wahlqvists, där dom hade höjt kaffepriset med hela 50öre, hemskt! Nej, nu skall vi hitta något att äta, sen skall jag ut till Henke igen, allt för att kolla hur spelet går, sen mot banken, cheers...

Kommentarer
Postat av: Joakim Nilsson

hahahahaha... den bilden tog jag ju. fan va fulla vi blev och ska bli! =)

Postat av: Axel

Den bilden tog nog faktiskt jag jocke...

2008-06-11 @ 19:45:14
Postat av: Joakim Nilsson

jaja, what ever... det var iaf en fysisk människa som fångade det på kort.

2008-06-11 @ 22:46:33
URL: http://frikktion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback