Regn, sol, sen lite mer regn...

Detta är väderleksrapporten för Kristianstad just nu. Man kollar ut en sekunden så är det fint, sen blir det regn. Usch, tänk om man var i Alperna nu! Snö, bara snö överallt. Hursomhelst så var det ju faktiskt fint väder igår, det väger väl upp lite. Var först nere på Fenix och fikade med Kim, Tomas och Henke, satt och snackade lite skit. sen var det raskt iväg för Kim, då han skulle jobba. Sen var det upp hit igen, för att slänga sig på cykeln och flänga ut till Staffan och hans bostad.



Där drack vi kaffe och kollade på massorna med bilder från hans Paris-weekend. Vilken stad, finns nog inte mycket som inte är värt att fota, itne direkt som Stockholm där man får gå runt för att leta objekt, bara att knäppa lite bilder och vara nöjd. Tur han hade L-optik, för den där lilla extra krispigheten! Faktiskt något helt speciellt att fota med ett objektiv som verkligen ger valuta för pengarna!

L-sjukan smittar!


Har faktiskt nyss ätit en bit mat, en leverpastejmacka, följt av en "mega"-kanelbulle. Så nu väntar jag på att kontoret skall målas om, och ny grejor skall in, kommer bli så skönt att få det fixat här uppe! Mer om det vid helgen, som närmar sig med stormsteg!

Kommentarer
Postat av: Joakim

Staffan hade lika gärna kunnat vara 17år på den bilden! =)

Postat av: Axel

Hehe, han sitter dessutom och glor på PinkFloyd från Berlin 1990, kunde då varit 70år...

2008-03-13 @ 16:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback