Sitting here in the...

Sitter faktiskt i datasalen IDA, kändes lite lustigt att skriva att "jag sitter iIDA", kan tolkas väldigt fel. Hursomhelst så ska jag snart ha ett snabbt semenarium, där vi ska diskutera lite matteuppgifter, snyggt att jag redan gjort dom faktiskt! Ska bli så sjukt gött att ha helg, slippa oroa sig för något, då jag klarade matten i måndags, så blir måndagen även den väldigt nice!

ProEngineer...


Bilden ovan visar ungefär vad jag håller på med just nu, sa snart ha tenta på just maskinritning, så det är värt att lägga lite tid på detta, få r ju extrapoäng vid tenta om man gör småupgifterna! Faktiskt har jag kommit in lite bättre i programmet, som i tisdags såg helt sjukt ut, mycket lättanvänt, speciellt om man har lite dataskills...som jag inte har, menmen...

Så gårdagen var ju slapp, var på IKEA men Henke, där han köpte lite grejor, som vi skall sätta ihop ikväll, när han väl fått upp lite möbler i lägenheten, och igåreftermiddag, så hjälpa vi faktiskt Malin att sätta ihop hennes IKEA-möbler, då hon fått ny lägenhet!

Men ikväll blir det TRÄNING, nice...

Kommentarer
Postat av: brallan

tack för er hjälp!! jätte snällt av er!

Postat av: Axel

Lugnt, jag är IKEA specialist nu, har satt ihop IKEA-möbler två veckor i sträck...

2008-10-05 @ 19:25:52
URL: http://wescbyaxel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback