3:e april...

Så, nu har jag satt mig till ro uppe på kontoret, skall fixa lite med allt möjligt fakiskt! Men jag har precis varit nere och glott på Axel, och ätit, på O'learys, och den kycklingen, den var god! Tobbe åt en angus-biff, och Frida, hon drack bara. Annars har dagen varit underbar, har nästan hunnit med allt jag skulle, förutom 11.02 tåget, som åkte precis när jag kom ner till perrongen. Sen bar det av hemmåt, med ett senare tåg, dock bara 30min!

  Annorlunda...


Nej, så när jag kom hem, så stack jag upp här, åt lite lunch, sen ner och fika med Axel, PJ, Erik, Stefan och Mattan. Frida hon kom lite senare bara, och sen njöt vi alla av detta underbara vädret! Sen bar det ut till Däckia, där jag tvättade bilen, sen körda jag faktiskt ut och fixade mina nya Co2-behållare, och jag är så sjukt nöjd. Så nu skall jag och Ronny börja sälja lite till andra akvarister, business...
Jag, Daniel och Tobbe lekte lite...
       

Nej, nu skall jag hem och lägga mig, kanske läsa lite innan, för nu är det ju påsklov, och det är fan nästan tre vekcors ledigt, och fy fan va jag ska njuta!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill också ha nerlackat och dom fälgarna och dom framlamporna!

2009-04-05 @ 21:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback