13:e december...

var vi nu faktiskt lite mer än halvvägs till Julafton om jag inte ser fel på klockan. Kollade då givetvis på datumvisaren och inget annat. Har gått lite väl fort tycker jag, snart dags för jullov och snabbt efter det en ny termin. Men sen går det kanske fort tills det är sommar och sol, vad vet jag. Först av allt skall vi iväg och skida lite för att kunna koppla av!

Helgen har faktiskt den också varit väldigt lugn, med få inslag av stress, skall bara skriva en liten reflektion på ett arbete ikväll, sen är det biff. Sen är det bara fysikrapporten som skall presenteras muntligt, smat några få enkla skriftliga frågor, så det skall vara färdigt. Sen blir det till att glo lite på strålning och dylikt i denna sista uppgiften, som också är dubbelt så stor som de andra!

Ettan, tvåan och trean i -09 AGA plantcontest, alla från HongKong


Satt en stund hos Jocke igår och glodde på senaste terminator, den var sisådär, snygga specialeffekter. Synd bara att Arnold var så sjukt, uppenbart datoranimerad, riktigt trist. Dock kan har ju inte hålla den kroppen för evigt. Sen blev det senaste TopGear, riktigt roligt avsnitt, allt för att sedan dra sig tillbaks och nana till 08.00. Sen var det upp till frikis imorse. Vädret var sådär perfekt, lite vind, kallt och bara gött!

Nej, ner till staden och glo på folk, dricka lite te/kaffe och bara umgåååås...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback