24:e juli...

Ojoj så illa av mig att inte ha tid att skriva lite här, hålla alla på halster. Tycker faktiskt att jag inte har haft tid, då allting annat har fått gå före just kontoret. Och jobbet, som nu är slut, tyvärr, för denna gången, kommer ju inte ta upp så mycket tid nu, då kanske jag har just tiden att skriva här oftare! Hursomhelst så har det varit sjukt roligt att jobba på GB, och jag är rätt säker jag får komma tillbaks dit, och göra mycket mer nytta!

Finare väder...


Just nu så befinner jag mig faktiskt på kontoret, och skall snart ringa runt lite till, och se vad som komma skall ikväll! Inte någon som visste för en timme sen att nått var på gång, men kansk nu. Staffan och jag kanske skulle cylla en liten runda på staden, och glo på folk och saker i allmänhet!

Porn...


Annars har det inte hänt mycket, har snart skickat tillbaks den lilla datorn, sjukt besviken på Telias internet, som sög pung, och då var det ju inte lönt att ha kvar datorn. Fick den på ångerrätt, vilket var sjukt nice, så alla pengar tillbaks, kanske blir en cykel istället! Har kollat runt lite på mountainbike, men är lite velig, vill ju inte ha amerikanskt!

Nej, nu skall jag bege mig ut i världen, njuta av det niciga sommarvädret och veta att imorgonkväll, då blir det mycket att göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback