2:a juli...

Jaha, ännue en fetvarm dag har snart gått till dess produktiva ända, då alla kör hem, slår ihjäl girllen och njuter av maten! Det skall faktiskt jag också, men först skriva klart lite här och sen hem och ta en dusch! Kanske det blir ett litet kvällsdopp i balsby också, som jag och Tobbe diskuterade när vi sågs på udden idag. Hade ju varit guld värt i denna värmen faktiskt, skall ta och se hur varm sjön är nu...

Annars har det varit lugnt sen senast, var ute och cyklade mes Staffan igår, sjukt trevligt. Blev först en sväng ut till Färlöv, där vi träffade på Kim, varpå vi blev där typ en halvtimme. Sen körde vi upopom Torsebro, vidare mot Fjälkestad och in till staden igen, blev ungefär 4mil i maklig takt.

Nej, nu skall jag hem och duscha, äta och njuta av livet i största allmänhet. Var snabb nu mot slutet av börsen att få tag på Ericsson till dagens vrakpris, 76,10 kr, och det har redan tjänats 200kr på, på 5minuter! Får hoppas att det stiger någon hel procent imorgon så man kan göra lite levebröd på skiten!

Avslutar med ett klipp ur senaste TopGear, mer att komma...porr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback