24:e juni...

Ännu en dag gryr, och allt med den! Lät faktiskt helt poetiskt om jag får säga så själv! Gårdagen blev en lugn tillställning, var lite på Fenix, snackade lite skit med grabbarna. Sen blev det vidare mot öppna destinationer! Var på Däckia och fikade, sen upp till kontoret för att teckna en s.k. kapitalförsäkringar! Sjukt bra grej, som funkar genom att man istället för en aktiedepå, sätter in alla pengar i en försäkringar, och betalar en årlig avgift på 1,05% och slipper sedan den 30% skatt på alla köp, vilket är sjukt nice! Slipper man betala alla sina skattepengar till folket på näsby!

Porn....


Idag blir med 99% trolighet en dag på stranden, skall bli trevligt. Staffan föreslog att vi skall dra ner där, så det får det bli! Måste dock köpa ett par kostymbyxor, men det får göras imorgon, har fullt idag! Blir klippning vid 16.00 och sen gymmet efter det. Sen hem och äta och kanske ta en lång, men härlig cykeltur!

Hoppas detta inte är fallet idag...
 

Var även nere hos Johan och Daniel en runda igår, blev till att åka M5:a till Myrestad. Trevligt att komma ner dit och se den sjukt stora dammen, 13kubikmeter vatten, helt sanslöst! Men stenläggningen var sjukt nice, så de skall vara nöjda! Sen tog jag med mig m3cabben hem, allt för bröllopet!

Så nu får jag börja förbereda mig för stranden, blir nog 14 i solskydd idag, känns som att jag inte vill bränna mig som i båten förra veckan, var lite svårt att ligga på rygg på gymbritsen på kvällen! Kanske tar med kameran, annars får jag slänga upp lite andra bilder nästa gång...

Reflektera över tillgängligheten på blocket...
Koenigsegg nr.1
Koenigsegg nr.2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback