6:e november...

Jaså, Lödagen har nu halverats, men vad skall man göra ikväll då. Får väl bli till att göra lite skolarbete, även det nu inte är 100 nödvändigt. Känns som man fått mycket ur världen, då energiberäkningen, tentan och skrivuppgiften BML är inlämnad. Känns så bra att bara kunna ta det lite lugnt iallafall, inte behöva sitta på bibblan dagarna i ända, även om det faktiskt gör susen när man bara får sitta i sin egna lilla värld och filosofera lite allmänt.

Loke - höstsvidad...


Nu kan man verkligen se att hösten/vintern är på intåg, man blir ju glad när man vaknar och det inte regnar ute. Skoj att cylla till Friskis i ösregn imorse, skulle tvunget inte ta bilen, vilket dock var grymt skönt, man slipper ju värma lika mycket, nice. plus att man kan känna sig lite bättre i själen när man vet man tog sig i kragen och cyllade, även om jag egentligen alltid cyklar annars.

Dagen började ju bra, sen stack jag inte till Fenix, där jag fick lite välförtjänt lunch och lite skitsnack. Efte det så kom Tobbe, Henke, Jocke, Frida och Hanna dit, varpå det blev en riktig fikalördag, allting så välförtjänt. Blev faktiskt till att glida en sväng på the city, även om det inte direkt var någon rusning till affärerna. Roligt man skulle ner till Apoteket, vilket var stängt, så det var snällt att ta sig till hospitalet, där de faktiskt hade öppet, mycket lustigt...

Brabus - Nice - for life


Så nu blir det till att vänta och se vad kvällen har att erbjuda, kanske blir en tur till Vinslöv, längesen man satte sin fot hos Tobbe&Sandra. Så för nu så får det bli till att lyssna lite på Petter, allt för att invänta kvällens "Så mycket Bättre" där han faktiskt skall bli tolkad, trevligt. Allt för att köra ett bröstpass på gymmet imorgon, Kommer bli riktigt skoj att träna med Erla ännu en gång, blev sjukt imponerad av henne sist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback